Ski handschoenen voor kinderen

Ski handschoenen voor kinderen zijn een belangrijk onderdeel van hun wintersport outfit. Om wintersport voor je kinderen extra plezierig te maken is het belangrijk om er voor te zorgen dat ze het niet koud krijgen. Koude of natte handen vormen hier een belangrijk onderdeel bij. Bovendien zorgen ski handschoenen voor je kinderen ook voor extra veiligheid en grip.

 

Ski handschoenen voor kinderen zijn een belangrijk onderdeel van hun wintersport outfit. Om wintersport voor je kinderen extra plezierig te maken is het belangrijk om er voor te zorgen dat ze het niet koud krijgen. Koude of natte handen vormen hier een belangrijk onderdeel bij. Bovendien zorgen ski handschoenen voor je kinderen ook voor extra veiligheid en grip.

Dus met goede skihandschoenen hebben je kinderen het minder snel koud, hebben ze meer plezier tijdens het skiën of snowboarden en het is nog extra veilig ook.

In dit artikel hebben we op een rij gezet waar je op moet letten als je skihandschoenen gaat kopen voor je kids.

De belangrijkste zaken waar je op moet letten zijn:

u

Kies je voor ski handschoenen of voor wanten voor je kinderen

Als ze goed passen zorgt dat voor comfort en warme handen

Zorg dat ze waterdicht of waterafstotend zijn

Een boord zorgt er voor dat er geen sneeuw in de handschoenen terecht komt.

 

Skihandschoenen of wanten voor je kids

Voor onze kinderen zweren wij bij wanten. Niet alleen zijn wanten over het algemeen warmer dan ski handschoenen. Het is ook veel makkelijker om ze aan te trekken bij je kinderen. En daar zal de skileraar of lerares je dankbaar voor zijn.

Het verschil tussen handschoenen en wanten zie je hieronder. Bij wanten zitten er vier vingers in een ruimte. De vingers krijgen warmte van elkaar en kunnen ze een beetje bewegen. Van beweging blijven de vingers van je kinderen ook lekker warm.

 

6,99 EUR

14,99 EUR

12,99 EUR

8,99 EUR

39,99 EUR

29,99 EUR

 

Kinder ski handschoenen voor kinderen – de juiste maat

Hoe logische deze tip ook lijkt. Toch benoemen we hem nog. Het is erg belangrijk dat een handschoen goed past. Een ski- of snowboardhandschoen die te klein is zorgt er voor dat je kind te weinig bewegingsruimte heeft voor zijn handen. Hierdoor krijg je zoon of dochter koude handen. Bovendien kan het gaan knellen, wat een erg onaangenaam gevoel is.

De maat van ski handschoenen voor kinderen zelf meten

Ski handschoenen voor kinderen. Meet de maat van je handschoenen zelf

Hieronder wordt beschreven hoe je de maat handschoenen van je kinderen vooraf kunt bepalen. Door te meten voordat je gaat winkelen kun je veel tijd besparen. Bovendien kun je op deze manier ook eenvoudig online shoppen.

  • Meet de lengte van de hand van je kind, meet de afstand tussen de pols en het topje van de middelvinger.
  • Laat je kinderen hun hand zo groot mogelijk maken. Meet dan de omtrek van de hand.
  • LETOP! – meet alleen de omtrekt van de hand, dus zonder de duim!
  • Lees uit onderstaande tabellen je handmaat af en je weet de maat van je ski- of snowboardhandschoenen

De maat van handschoenen wordt in principe altijd in inches uitgedrukt. Hieronder staan de algemene maten

Maat: Maat (Inches): Maat (CM):
1 12
XS 2 13
XS 3 14
S 3,5 14,5
S 4 15
M 4,5 15,5
M 5 16
L 5,5 16,5
L 6 17
XL 6 18
XL 7 19
     

Als je kind tussen twee maten inzit, kun je het beste een maat groter kopen.

Natuurlijk moet je altijd passen. Gelukkig kun je bij de meeste webshops gratis je aankoop retourneren als het product niet bevalt.

TIP: Betaalbare ski handschoenen koop je bij Decathlon

Skihandschoenen voor kinderen kun je vinden in alle prijscategorieën. Een ski outfit is over het algemeen niet goedkoop en ski- of sbowboardhandschoenen vormen daarop geen uitzondering. Wij hebben goede ervaring met de handschoenen van Decathlon.  Zij hebben maar twee winkels in Nederland, namelijk in Amsterdam en Best (bij Eindhoven). Gelukkig hebben ze sinds kort ook een WEBSHOP.

 

Meest recente berichten