Wintersport Berwang

Wintersport Berwang (Oostenrijk)

Wintersport in Berwang is erg sfeervol. Berwang is een idyllisch wintersport dorp in Tirol wat op bijna 1400 meter hoogte ligt. Mede hierdoor ligt er vrijwel altijd sneeuw in het dorp. Dit geeft extra veel sfeer. Berwang is een rustig dorp met een klein eigen skigebied. Dit skigebied rijkt tot bijna 2.000 meter.

Wintersport Berwang – TIPS

  • De skipas van het skigebied van Berwang is ook geldig in het skigebied Zugspitze Arena. Hiertoe behoren onder meer ook Garmisch Partenkirchen, Ehrwald en de Zugspitze gletscher. Hierdoor is wintersport in Berwang niet alleen sneeuwzeker, maar ook erg afwisselend.
  • In Berwang vind je veel appartementen en hotels die zich aan de piste bevinden. Zo kun je direct vanuit je accomodatie de pistes opstappen. Geen gesleep met je ski’sof board dus.
  • Berwang staat bekend als een zeer kindvriendelijke wintersport bestemming.

Wintersport Berwang – Skigebied

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Berwang.

Wintersport Berwang, Plattegrond van het skigebied Berwang

Hotels en appartementen in Berwang

Als je op tijd boekt, is het niet zo moeilijk om een appartement in Berwang te vinden. Er is een groot aanbod van appartementen en hotels in Berwang . Via Tiscover, een Oostenrijkse reisorganisatie kun je eenvoudig je hotel of appartement in Berwang boeken. Als je hieronder de begin- en einddatum van je vakantie invult, dan krijg je vanzelf een lijst met beschikbare accomodaties.

Impressie van wintersport in Berwang

Onderstaande foto geeft een impressie van wintersport in Berwang.

Wintersport in Berwang impressie