Wintersport Kirchberg

Kirchberg is het ‘kleine broertje’ van de bekendere buurgemeente Kitzbühel. En eigenlijk is dat alleen maar voordelig, hierdoor zijn de prijzen voor wintersport in Kirchberg (accomodatie) wat lager en is het ook minder druk. Het is daarom ook niet gek dat veel Nederlanders op wintersport Kirchberg gaan. In Kirchberg kan je heerlijk skiën en snowboarden. Het skigebied van Kirchberg en Kitzbuhel omvat bijna 165 pistekilometers, waarvan het grootste deel blauw of rood is.

Skigebied Kirchberg

Het skigebied van Kirchberg is direct verbonden met dat het Skigebied van Kitzbühel. Het skigebied is voornamelijk voorzien van moderne stoeltjesliften. Het skigebied van Kirchberg reikt tot 2000 meter en is geopend vanaf midden december tot begin april.

Plattegrond van het skigebied van Kirchberg en Kitzbuhel - Wintersport Kirchberg

Wintersport Kirchberg – Tips

  • De langste afdaling is de Kaser Extended (nummer 16). Deze afdaling begint bij Pengelstein en is ruim 7,5 km lang
  • Van dinsdag tot zondag kan je nachtskiën op de Gaisberg in Kirchberg.
  • Kirchberg heeft een hele leuke rodelbahn. Hier kan je overdag en ‘s avonds van af. Je vind de rodelbahnen van Kirchberg bij de Gasiberg.
  • De dorpen Aschau en Aurach bieden ook toegang tot dit skigebied. (hier is de accomodatie vaak goedkoper).

Hotels en appartementen in Kirchberg

In de regel is er een ruim aanbod van appartementen en hotels in Kirchberg. Wil je echter in de schoolvakanties op wintersport naar Kirchberg, dan kan je beter vroeg je hotel of appartement in Kirchberg boeken. Tiscover is een Oostenrijkse reisorganisatie die je de mogelijkheid biedt om zelf je accomodatie in Kirchberg te boeken. Vul de data van je wintersport in Kirchberg in en bekijk het aanbod. Als je via Tiscover boekt, dan hoef je vooraf geen aanbetaling te doen.