Wintersport Kleinarl

Wintersport Kleinarl - ideaal voor wintersport met kinderen

Kleinarl is een gemoedelijk dorp aan het einde van het dal. Wintersport in Kleinarl is vooral gericht op gezinnen met kinderen. Kleinarl maakt onderdeel uit van het skigebied SkiAmade waar onder meer ook Wagrain, Flachau en Zauchensee toe behoren.

Wintersport Kleinarl – tips

  • Kleinarl heeft een eigen kleine rodelbahn. Deze begint bovenaan de dallift.
  • Je kunt vanuit Kleinarl, via Flachauwinkl naar Zauchensee skiën of boarden. Deze toch is een aanrader
  • Een dagje wintersport in Wagrain is erg leuk. Vanuit Kleinarl gaat er een gratis bus naar Wagrain.
  • Het skigebied van Kleinarl is direct aangesloten op dat van Flachauwinkl. Aan de Flachauwinkl kant van de berg vindt je een geweldig funpark en allerlei leuke skiroutes voor kinderen.

Wintersport Kleinarl – Skigebied Kleinarl

Het skigebied van Kleinarl is ideaal voor wintersport met kinderen. Niet voor niet staat het in onze top 10 van wintersportbestemmingen voor kinderen. Het skigebied van Kleinarl is direct aangesloten op dat van Flachauwinkl. Daar kun je met een korte busrit direct in het skigebied van Zauchensee komen. De skipas van Flachauwinkl is ook geldig in de rest van het SkiAmadé skigebied.

skigebied kleinarl - wintersport in Kleinarl

 

Appartementen en hotels in Kleinarl

Als je op tijd boekt, is het niet zo moeilijk om een appartement in Kleinarl te vinden. Er is een groot aanbod van appartementen en hotels in Kleinarl. Via Tiscover, een Oostenrijkse reisorganisatie kun je eenvoudig je hotel of appartement in Kleinarl boeken. Als je hieronder de begin- en einddatum van je vakantie invult, dan krijg je vanzelf een lijst met beschikbare accomodaties in Kleinarl.