Wintersport Seefeld – Informatie en tips

Afbeelding: Wintersport Seefeld. Ideale wintersportbestemmingSeefeld behoort tot de kindvriendelijkste wintersport bestemmingen van Oostenrijk en is één van de oudste winterportdorpen van Oostenrijk. Wintersport in Seefeld is veelzijdig en sneeuwzeker. Het dorp ligt op ruim 1200 meter boven zeeniveau.  Seefeld kent twee twee skigebieden. Zowel het skigebied Seefelder Joch als de afdalingen rondom de 1500 meter hoge Gschwandkopf zijn vooral geschikt voor beginners en gezinnen.

Seefeld is een ideale bestemming voor wintersport met kleine kinderen

Wintersport Seefeld – tips

  • De langste afdaling van het skigebied van Seefeld is 5 kilometer lang. Het brengt je van het hoogste punt van het skigebied naar het dorp.
  • Wintersport in Seefeld kan ook ‘s avonds. Op dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond is de Kreithlift open kan je ‘flutlichtfahren’ oftewel nachtskiën.
  • Seefeld kent geen wilde après ski. Als je op zoek bent naar een gezellige bar, dan is de ‘Fledermaus’ een aanrader.

Skigebied Seefeld

Hieronder staat de plattegrond van het skigebied van Seefeld. (klik op de plattegrond voor een vergroting).

Plattegrond van het skigebied Seefeld. Ter voorbereiding op wintersport Seefeld.

 

 

Hotels en appartementen in Seefeld

Als je op tijd boekt, is het niet zo moeilijk om een appartement in Seefeld  te vinden. Er is een groot aanbod van appartementen en hotels in Seefeld . Via Tiscover, een Oostenrijkse reisorganisatie kun je eenvoudig je hotel of appartement in Seefeld boeken. Als je hieronder de begin- en einddatum van je vakantie invult, dan krijg je vanzelf een lijst met beschikbare accomodaties.