Boekentips voor de wintersport vakantie? Wintersport is om te sporten. En te après skiën. Voor qualitytime met familie. Of met vrienden. Maar soms heb je gewoon even een moment voor jezelf nodig. Met een goed boek. Of wil je de tijd in de bus of trein doden. Met een goed boek.

Daarom selecteren we boekentips voor de wintersport. Geen zware literatuur of vakliteratuur, maar gewoon luchtige vermakelijkheid. En kom je toch niet aan lezen toe? Dan zijn ze bij thuiskomst nog steeds goed te lezen.

5 Boekentips voor de wintersport

De dorst, Jo Nesbo

Over de gevaren van Tinder ;-). Voor bekende van Jo Nesbo: In De dorst is Harry Hole weer op een missie. Een dode vrouw na een Tinderdate en Harry Hole mag het oplossen. Een boek wat je niet zomaar weglegt. Een thriller zoals je ze het liefst hebt. Te koop via Bol.com voor € 22,50.

Ik & Jij, Niccolo Ammaniti

Ammaniti is een kunstenaar in de literatuur. Ik & jij is een kort verhaal wat snel verteld wordt. Geen diepzinnig geneuzel, maar genoeg vermaak en stof tot nadenken. Met humor. Wat Ammaniti bezit een eigenzinnige soort humor die je enigszins sarcastisch achterlaat na het wegleggen van het boek. Verkrijgbaar via Bol.com voor € 12,50.

Winterwereld, Linda van Rijn

De nieuwe thriller van Linda van Rijn over vriendinnen die samen op vakantie gaan. Het boek komt in november 2017 uit en lijkt ons perfect leesvoer voor tijdens de wintersport. Vanaf 2 november verkrijgbaar voor 15 euro.

Susanne Vermeer, Winternacht

Ook deze thriller in winterse sferen komt in november 2017 uit. Dat Winternacht zich afspeelt in het winterse Canada mag de pret niet drukken. Dus wij kijken ernaar uit. Winternacht is vanaf half november verkrijgbaar en kost 15 euro.

Polder Glamour, Daan Boom en Stijn van Vliet

De jongens van Streetlab schreven een boek. En zoals je verwacht staat het vol humor. Geen hoogstaande literatuur maar wel goed voor een paar uur leesplezier met (hardop) lachen. Kortom, perfect om een dag op de piste mee af te sluiten. Polder Glamour koop je voor € 10,- bij Bol.com.

 

Bovenstaande boeken zijn prettig leesvoer tijdens de wintersport. Dus zoek je nog een cadeautje voor een fanatiek wintersporter? Dan kan je ze hier vast een plezier mee doen. Liever een ander cadeau? Kijk dan eens bij de beste cadeaus voor wintersporters.

Heb je een andere leestip voor de wintersport? Deel hem dan vooral hieronder.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
#Winterbeelden – 06 nov. 2017
Ook interessant
#Winterbeelden – 30 okt. 2017