Als je op wintersport gaat met een grote groep, dan stel je specifieke eisen aan de accommodatie. Op wintersport met vrienden is leuk, maar je wil ook genoeg ruimte voor jezelf hebben. En als je vrienden hun partner meenemen, of hun kinderen, dan wordt de wintersport met vrienden opeens weer heel anders. Wij selecteren de beste accommodaties voor een onvergetelijke wintersport met een grote groep in Oostenrijk. Check it out!

1. Appartement met vrienden in Saalbach

wintersport met vrienden

Residence Saalbach is mooi en luxe. Bovendien ligt het appartmentencomplex direct aan de piste in het centrum van Saalbach. Daarmee is het een van de beste appartementen in Saalbach. Een perfecte plek om een onvergetelijke wintersport met je vrienden te ervaren. Je kan kiezen uit een 2,3 of 4 kamer appartement, afhankelijk van je wintersport groep.

wintersport met vrienden in saalbach

Er zijn maar weinig Nederlanders die Saalbach niet kennen. Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang is een van de gezelligste en meest complete skigebieden van Oostenrijk. Met 270 km aan piste en ruim 40 apres ski bars, beleef je hier een geweldige wintersport met vrienden en voor je het weet, boeken jullie voor volgende winter weer hier.

wintersport met groep

Zin in wintersport met je vrienden in Saalbach? Een week in Residence Saalbach inclusief skipas boek je al vanaf 330 euro per persoon!

2. Vakantiehuis met vrienden in Flachau

vakantiehuis met vrienden Flachau

Vakantiehuis Flachauer Gutshof ligt in een vakantiedorp in Flachau. Je hebt, samen met je vrienden, een eigen vakantiehuis tot je beschikking. In Flachauer Gutshof zijn vakantiehuizen voor groepen van 2 tot 12 personen beschikbaar. De grootste vakantiehuizen beschikken over vijf kamers en behoren tot onze favorieten appartementen in Flachau. Alle vakantiehuizen zijn luxe ingericht in typische (houten) Alpenstijl. Zo is er in alle vakantiehuizen een openhaard en een sauna aanwezig. De groepsaccommodaties liggen dicht bij de piste en het gezellige centrum van Flachau.

vakantiehuis flachau

Op de pistes van Flachau ontbreekt het jullie ook aan niks met het enorme aanbod aan afdalingen. Van beginners tot ver gevorderden, in Flachau komt iedereen ruimschoots aan zijn trekken. Ook op culinair gebied kan je in Flachau los. Zo zijn dit de beste restaurants van Flachau. Maar je kan natuurlijk ook gewoon koken in de complete woonkeuken van jullie groepsaccommodatie.

wintersport met vrienden

Als je van apres ski houdt, dan is Flachau de place to be. De Hofstadl en de Damfkessel staan tot in de wijde omtrek bekend om hun gezelligheid. Over deze wintersport met je vrienden, zal nog lang worden nagepraat.

Zin in wintersport met je vrienden in Flachau? Een week in een vakantiehuis van Flachauer Gutshof inclusief skipas boek je al vanaf 309 euro per persoon!

3. Wintersport met vrienden in Sankt Anton

wintersport met vrienden sankt anton

Vaya Resort in Sankt Anton is gloednieuw en deze winter voor het eerst in gebruik! Wintersport met je vrienden in de luxe appartementen in dit resort op het mooiste plekje van Sankt Anton, beter wordt het leven niet. Luxe keuken, comfortabele bedden, ruime wonkamer Vaya Resort heeft het allemaal. Samen met je vrienden ontbijt je in het restaurant of je laat de broodjes bij je appartement bezorgen. Het ski resort heeft appartementen voor groepen van 2 personen tot wintersportgroepen van 12 personen beschikbaar.

wintersportresort met vrienden

In Sankt Anton zelf beleef je de ultieme wintersport met vrienden. Doordat Sankt Anton met Lech verbonden is, geniet je van ruim 300 km aan pistes. Onderstaand filmpje geeft een goede impressie van het skigebied.


Als jij en je vrienden van après ski houden, dan kan je lol op in Sankt Anton. De Mooserwirt is misschien wel de bekendste après ski bar van heel Oostenrijk.

Zin in wintersport je vrienden in Sankt Anton? Een week in een Vaya Resort in Sankt Anton inclusief skipas boek je al vanaf 355 euro per persoon!

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
7 winterbeelden waarvan je maandagblues spontaan verdwijnt
Ook interessant
Live: witte bergtoppen aan het begin van de herfst