Over acht dagen is het ‘Black Friday’. Dé dag dat alle webshops immense kortingen geven en je flink kunt besparen op je Sinterklaascadeaus en kerstgeschenken. Maar je kunt niet alleen besparen op cadeau’s, skikleding en gear. Steeds meer reisorganisaties geven op en rond Black Friday extreme korting op reizen en accommodaties.

Zo krijg je vanaf vandaag bij Booking.com extreem veel korting op echt heel veel accommodaties. Wanneer je nu een wintersport accommodatie(of hotel onderweg) boekt, dan krijg je namelijk minimaal 30% korting. Dat kan op een week wintersport al snel een paar honderd euro schelen. Maar ook op een hotelovernachting in Nederland of onderweg levert dit behoorlijk wat op.

Hotel aan de piste in Oostenrijk
Niks fijner dan een hotel aan de piste in Oostenrijk

De korting geldt alleen wanneer je voor 1 december 2021 een van de geselecteerde accommodaties via deze link boekt. Je moet dan in de accommodatie verblijven tussen 18 november 2021 en 30 juni 2022 (dat is dus volgend jaar). Je kunt deze actie natuurlijk ook gebruiken om alvast een vroege zomervakantie te boeken ;).

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Dit is waarom jouw hart sneller gaat kloppen in La Plagne
Ook interessant
De beste snowboots: zo vind je goede snowboots