Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek voor je huwelijksreis, een romantisch weekend of jezelf met je gezin gewoon eens volledig wil onderdompelen in de prachtige wilde natuur van Noorwegen, Pan Treetop Cabins is de perfecte accommodatie voor jou.

Wintersport Trysil Noorwegen
Fotocredit Frederik Bye

Pan threetop Cabins

Kristian Rostad and Christine Mowinckel besloten in 2016 vanuit hun boerderij op het platteland van Noorwegen dat ze graag gasten wilden ontvangen. Dit wilden ze doen met respect voor de natuur en uitsluitend met lokaal beschikbare materialen. Twee jaar later waren de eerste accommodaties klaar voor gebruik. Het resultaat is prachtig, in harmonie met de natuur en zo vorm gegeven dat je optimaal van al moois wat het natuurgebied te bieden heeft, kan genieten. 

noorwegen
Fotocredits: Frederik Bye

De omgeving

Over Finnkogen gaan mythische verhalen rond. Het zou een magische plek zijn waar wonderen gebeuren. Als liefhebbers van natuur kunnen we alleen maar beamen dat grote oppervlakte natuur en wildernis vol magie zitten. Helemaal wanneer je jezelf enkele meters boven een besneeuwd landschap onder het Noorderlicht begeeft.

Finnskogen staat verder bekend vanwege de uitzonderlijke inwoners. Beren, wolven, lynxen en herten lopen hier vrij rond. Je kan ze bezichtigen tijdens een wandeling met een gids. Dus vergeet je verrekijker niet mee te nemen!

Wintersport

Uiteraard is er aan je wintersport behoefte gedacht. Finnskogen biedt bijzondere mogelijkheden om op sportieve wijze de omgeving te verkennen. PAN biedt haar gasten diverse activiteiten aan. Zo kan je hier in alle rust in het verlaten landschap langlaufen en schaatsen. Maar ook spoorzoeken onder leiding van een gids, een sneeuwscooter of wolven safari, jagen en ijsvissen behoren tot de mogelijkheden. Tot slot is er ook ruime aandacht voor wellness, massages en yoga.

PAN biedt een uniek totaalpakket voor stellen, gezinnen of vriendengroepen waarbij niet een dag hetzelfde is.

pan treetop cabins
Fotocredits: Frederik Bye

Liever de piste op?

Sta je liever op de piste? Ook dat kan. Op ongeveer 1,5 uur van deze bijzondere accommodatie, ligt skigebied Trylis. Het skigebied heeft 78 kilometer aan piste en is eigenlijk altijd rustig. Een unieke wintersport ervaring.

Bereikbaarheid

Pan Treetop Cabins ligt op twee uur rijden van Oslo. Je kan een auto huren bij de luchthaven of een transfer nemen. Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden kijk je op www.panhytter.no

 

 

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Grotere kans op Elfstedentocht en koude winter in 2021
Ook interessant
IJsheiligen komt met laatste wintergroet