Vorige week kon je kans maken op dit gave wintersport pakket van Decathlon. De set bestaande uit een MIPS skihelm, skibril en rugbeschermer is getest voor onze Gear Guide en nu mochten we een setje weggeven aan één van onze lezers. Je hoefde niet eens zoveel te doen, om de set te winnen, alleen maar een reactie achterlaten op de post op instagram of facebook.

We hopen natuurlijk dat geen enkele wintersporter tegenwoordig nog de piste op gaat zonder skihelm of skibril. Maar ook de rugbeschermer wordt steeds populairder. We verwachten dat de rugbeschermer over een paar jaar net zo tot de standaard wintersport uitrusting zal behoren als de skihelm op dit moment doet.

De winnaar van deze set kan in ieder geval vast gaan wennen aan het winterporten met rugbeschermer.

En de winnaar is

Uit alle reacties hebben wij één winnaar getrokken en dat is: Victor (alleen voornaam vanwege privacy, ben jij Victor en heb je geen bericht van ons ontvangen, neem dan even contact op!).
Wij feliciteren Victor van harte en wensen hem een hele fijne en veilige wintersport vakantie toe!
De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen en ontvangt de veiligheidsset zo snel mogelijk per post thuis.

Heb je niet gewonnen? Dat niet getreurd. Er zullen dit jaar nog een paar leuke winacties voorbijkomen en je kan deze set voor € 135,- kopen via Decathlon.

Zelf dit wintersport pakket kopen?

Niet gewonnen, maar wil je wel graag deze set hebben? Je koopt de complete set nu voor slechts € 135,- (let op dit is een tijdelijke aanbieding). Het betreft de volgende producten:

Met deze artikelen ga je veilig de piste op en heb je zicht onder alle weersomstandigheden die je tijdens de wintersport kan verwachten. Hou onze website goed in de gaten voor meer winacties!

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Mons Royale thermokleding getest
Ook interessant
Neem je snowboots of wandelschoenen mee op wintersport?