Deze week geven we twee gave prijzen weg aan gelukkige winnaars.

Winnaar First. Tracks in Obertauern

De eerste prijs is deelname voor twee personen aan een First. Track evenement in Obertauern. De gelukkige winnaar mag een uur voor de liften opengaan de pistes van Obertauern verkennen met een groep local heroes. Na de eerste sporen in de verse sneeuw gezet te hebben volgt er een brunch. En de deelnemers krijgen als klap op de vuurpijl ook nog een Ortovox skirugzak mee naar huis.

De reacties voor deze prijs kwamen binnen via het bericht op de website, op Facebook en via Instagram. Iedere reactie telde en vandaag trokken wij uit alle reacties 1 gelukkige winnaar.

De winnaar is Gaby (wij vermelden alleen de voornaam in verband met complexe privacy wetgeving). Er is contact opgenomen met de winnaar. Veel plezier in Obertauern Gaby! Ga je de Tauernrunde ook skiën?

Winnaar Giro vizierhelm

De Giro Essence kwam als één van de beste vizierhelmen uit onze vergelijkende skihelm met vizier. Dankzij de MIPS bescherming is dit de meest veilige vizierhelm die je kan krijgen. Het vizier is van sublieme kwaliteit en de pasvorm is uitermate comfortabel. Om deze goede score te vieren, mochten we een vizierhelm weggeven.

Ook hier stroomden de reacties binnen, de winnaar van de ski helm is Bas (ook hier weer alleen voornaam vanwege privacy). We nemen contact op.

Ben jij één van de winnaars?

Ben jij Gaby of Bas en heb je meegedaan aan deze acties. Dan heb je waarschijnlijk bericht van ons ontvangen. Twijfel je of je tot de prijswinnaars behoort? Dan kan je altijd even contact opnemen.

Wij wensen de prijswinnaars heel veel plezier van hun prijs en natuurlijk een geweldig wintersportseizoen!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Weersverwachting: droomweek op komst in de Alpen
Ook interessant
Kortingscode Alpinresorts.com: tot 60% korting op skiverhuur