De strak blauwe lucht en magische gletsjers, de kraakheldere sneeuw die ons iedere winter weer betovert, het bos in al haar veelzijdigheid en de zon die de hemel kleurt terwijl ze verdwijnt achter besneeuwde bergtoppen. Deze natuurverschijnselen, die ons wintersporters ieder jaar weer kriebels bezorgen, stonden centraal bij het ontwerpen van de nieuwe Colmar Ski collectie. Om het 100 jarig bestaan het Italiaanse modehuis te vieren, is een innovatieve wintersportcollectie ontwikkeld waarbij het dualisme in de natuur en de bergen centraal staat. Het resultaat is een functionele collectie die er oogstrelend uitziet.

Maak kennis met de nieuwe Colmar Ski Collectie!

Een met de piste in de nieuwe skicollectie van Colmar! Foto: Colmar | Alessandro Belluscio

Colmar Ski laat je versmelten met de piste

Geïnspireerd door de dualiteiten in de natuur is de Colmar Ski collectie 2022-2023 een ontmoeting van tegenpolen in kledingstukken. Dankzij de combinatie van verschillende materialen met verschillende functies in één kledingstuk ontstaat een collectie die zich naadloos aanpast aan alle weersomstandigheden.

In de nieuwe Colmar Ski collectie blijf je onder alle omstandigheden warm, droog en behaaglijk op de piste. En de combinatie van texturen en mix van stoffen zorgen er ook nog eens voor dat de kleding direct in het oog springt. Zo val je direct op tussen de andere piste gebruikers.

Technisch en stijlvol. Foto: Colmar | Alessandro Belluscio

Ook voor momenten naast de piste

De skikleding van Colmar is altijd al enorme eyecatcher geweest. Door haar gevoel voor stijl te combineren met technische kennis onderscheid het merk zich al sinds het ontstaan van de wintersport van andere merken. De skikleding kan daarom ook gedragen worden buiten de piste en misstaat zeker niet tijdens een wandeling in de stad of in de natuur.

Met deze collectie wil Colmar wintersporters uitdagen die mogelijkheden buiten de piste te verkennen. Of het nu gaat om freeriden, langlaufen of sneeuwschoenwandelen: de kleding past zich naadloos aan jouw activiteiten aan. De Ski Collectie 2022-2023 is zelfs speciaal zo ontworpen dat je met één outfit helemaal klaar bent om de natuur in al haar facetten te ontdekken!

Green like a forrest

Deze herencollectie skikleding is geïnspireerd op de kleuren van het bos. Deze collectie kenmerkt zich door haar sterke prestaties en functionele materialen waardoor de kleding zich aan alle weersomstandigheden aanpast.

As blue as a glacier

Deze dames- en herencollectie in de kleuren van de gletsjers, is volledig in harmonie met de natuur. De collectie is gemaakt uit gerecyclede materialen en is met milieuvriendelijke middelen behandeld.

Shades of Sunset

De ondergaande zon achter de bergtoppen is de grote inspiratie voor deze damescollectie in roze tinten. Deze collectie is de perfecte combinatie tussen sport en stijl.

Snowy Neutrals

Deze dames- en herencollectie in blauwe tinten, is volledig in harmonie met de natuur. De collectie is gemaakt uit gerecyclede materialen en is met milieuvriendelijke middelen behandeld.

Mix en match jouw eigen wintersportoutfit

Omdat de hele collectie gebaseerd is op de natuur waarin je je tijdens de wintersport bevindt, laten de verschillende lijnen zich perfect combineren. Zo kan je jouw technische wintersportoutfit geheel aanpassen naar jouw eigen stijl. En daarbij hoef je je geen zorgen te maken over kou, sneeuw of andere elementen die je op de piste tegen kan komen. Kijk op de website van Colmar om jouw eigen wintergarderobe samen te stellen.

Eerder verschenen
7 redenen om met je familie op wintersport naar het Skicircus te gaan
Ook interessant
Review Stox skisokken met compressie getest