Voor haar 75e verjaardag kwam Elan met iets bijzonders: Elan Voyager is de eerste kwalitatief hoogwaardige opvouwbare ski. Ondertussen is deze bijzondere ski al bekroond met meerdere awards zoals de Plus X Award, de ISPO Gold Award en meer.

De Voyager is makkelijk te vervoeren. Of je nu met de auto, de trein of het vliegtuig op wintersport gaat. Dankzij de bijhorende tas past deze ski altijd in je bagage. De dakkoffer behoort daarmee tot de verleden tijd.

Met Elan Voyager heb je geen dakkoffer meer nodig
Met Elan Voyager heb je geen dakkoffer meer nodig. Foto: Elan

Nieuwe efficiency, met bekende kwaliteit

Ondanks dat de Voyager efficient is, hoef je niks in te leveren op kwaliteit en beleving. Deze all-mountain ski beschikt over de, inmiddels bekende, Amphibio-technologie. Een revolutionair ski-ontwerp dat zowel rocker- als camber-profielen integreert in speciale linker- en rechterski’s.

De camber binnenrand zorgt voor precisie, kantengrip en stabiliteit, terwijl de rocker buitenrand vergevingsgezind is en zorgt voor geleidelijke overgangen. Ten slotte garanderen de gelamineerde Woodcore- en RST-sidewalls maximale grip van bovenkant tot onderkant.

Elan op de piste
Zo heb je meer tijd op de piste. Foto: Elan.

Meer tijd op de piste

Dankzij het inventieve opvouwmechanisme besteed je minder tijd aan de bagageband op het vliegveld of bij de skiverhuur. Daardoor is de Elan Voyager de ideale optie voor skiërs die een druk werkschema, familie en fitness proberen te combineren. Nu kan je bij aankomst in jouw skigebied direct de piste op. En ook op de laatste dag van de wintersport kan je tot de laatste minuut op de piste doorbrengen. Je ski’s hoeven tenslotte niet meer onderop bij het skiluik in de auto vervoerd te worden.

Zo blijft er meer tijd over om op de piste door te brengen. Dat weekendje skiën na een flinke dump wordt nu wel heel aantrekkelijk 😉

Elan Voyager verkrijgbaar in Nederland

Elan Voyager is vanaf oktober verkrijgbaar via gespecialiseerde verkooppunten. Je koopt de Voyager inclusief bijhorende tas, bindingen en skistokken voor 1.500 euro.

Elan Voyager met bijhorende tas en stokken
De complete Elan Voyager set. Foto: Elan.

Over Elan

Elan is een gepassioneerde ski fabrikant uit Slovenië. Het bedrijf heeft inmiddels 75 jaar ervaring in het met de hand vervaardigen van de beste ski’s ter wereld. De innovatieve producten van Elan worden jaar na jaar geprezen in testresultaten en winnen met grote regelmaat designprijzen. De ski’s zijn een weerspiegeling van de historie van het merk en de toewijding om niet alleen ski’s te produceren, maar vooral betere ski’s te maken om levenservaringen in de bergen mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie over Elan en de nieuwe Voyager ski op de website.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Vlieg met Sunweb naar het sneeuwzekere en zonnige Andorra
Ook interessant
5x leuk appartement in Sölden