wintersport sale tips
Ga je binnenkort op wintersport? Of ben je al geweest en merkte je dat je wel wat nieuws kon gebruiken? Dan is nu het perfecte moment. De wintersport sale is in volle gang en er is (nog) veel moois voor lage prijzen verkrijgbaar. Dus kijk je wintersport spullen goed na of er nog iets aan vervanging toe is. Zo voorkom je dat je straks voor de hoofdprijs op een A-locatie vervanging moet kopen terwijl het voor een habbekrats in de online schappen ligt.

Wij delen hieronder onze favorieten uitverkoop koopjes met je.

wintersport sale

Skihelm sale

Een skihelm is doorgaans een investering waar je niet op wil bezuinigen, het gaat hier om je veiligheid. En je wil natuurlijk goed beschermd de piste op. Maar een veilige skihelm tijdens de wintersport sale is niet minder goed dan dezelfde helm voor de uitverkoop. De maten zijn wat beperkter, dus je moet geluk hebben dat je wat vindt. Gelukkig zijn twee van onze favoriete helmen nog goed verkrijgbaar op dit moment: Julbo Odissey (nu € 144,-) en Smith Valance (nu €149,-). Beide zijn uniseks modellen. Als je na het zien van de helmen nog twijfelt, lees dan de test in het artikel: De beste skihelmen van dit seizoen.

Voor kinderen is overigens onze favoriete kinderskihelm van Sweet Protection 14% afgeprijsd en voor €111,- verkrijgbaar via Bergfreunde.

Skibrillen uit de sale

Skibrillen in de uitverkoop zijn lastig te scoren. De goede brillen zijn vrijwel uitverkocht en wat overblijft zijn de wat minder geliefde modellen. Toch hebben we een paar zeer goede brillen in de uitverkoop gevonden. Al is het prijsvoordeel hier wat kleiner dan bij bijvoorbeeld de skihelmen. Zo is de Wed’ze E-tint verkrijgbaar voor € 119,99. Voor dit bedrag heb je een goede skibril met meekleurende glazen. Meekleurende skibril Universe van Julbo is onze persoonlijke favoriet en is nu met fikse korting verkrijgbaar voor € 130,-. Julbo Universe is na het testen van tientallen brillen onze favoriete skibril waar we nog dagelijks mee de piste afdalen. O ja, indien je nog op zoek bent naar een goede combinatie van skihelm en skibril. Dan doe je er zeker goed aan om voor bovenstaande skihelm en skibril van Julbo te kiezen.

wintersport uitverkoop
thermoshirt-uitverkoop

Thermokleding sale

Twee van onze favoriete items uit de thermokleding collectie zijn nog magertjes verkrijgbaar in de uitverkoop. Odlo Blackcomb koop je met kortingen tot 70%. Deze thermokleding is zowel geschikt voor dames als voor heren die op zoek zijn naar warme thermokleding voor de wintersport. Odlo Blackcomb is onze favoriete thermokleding onder de synthetische collectie.

Heb je liever thermokleding van wol? Dan gaat er niks boven de Icebreaker zone collectie. Ook deze koop je met geluk nog in de uitverkoop met kortingen van 25%. Iceabreaker Zone is uitvoerig door ons getest en beslist een allround favoriet.

Skihandschoenen sale

Op gebied van skihandschoenen moeten we je helaas teleurstellen. Tenzij je kleine handen hebt, is er in de uitverkoop weinig te scoren. Voor de gelukkigen lezers met kleine handen zijn er op dit moment nog skihandschoenen van Black Diamond beschikbaar voor de helft van de prijs. Voor nog geen 75 euro zit je er dan warm bij de komende jaren. Verder is er weinig keuze of is de collectie nog niet opgenomen in de sale. Gelukkig kan je voor goede en goedkope handschoenen altijd nog bij Decathlon terecht

handschoenen sale

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
4 Olympische sporten om te beoefenen tijdens je eigen wintersport
Ook interessant
Extra bagageruimte met een dakkoffer