De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwVanaf vandaag beginnen we met een nieuwe reeks. Vanaf nu is het op vrijdag Foto Friday! Dan verzamelen we de mooiste, spectaculairste en meest vertederende wintersport foto’s. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Dit is de eerste versie van Foto Friday en vandaag vijf inspirerende en actuele foto’s.

Heb je ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

Een meter verse sneeuw Down Under

Afgelopen week viel er aan de andere kant van de wereld meer dan een meter verse sneeuw. Het was de grootste dump tot dusverre en overal zagen we de mooiste foto’s verschijnen. Hieronder onze favoriet.

Meer dan 100 cm verse sneeuw aan de andere kant van de wereld! LIKE!

Een bericht gedeeld door Skiinformatie.nl (@skiinformatie) op

Ondertussen in de Alpen

Terwijl er Down Under een behoorlijke dump viel, was het in de alpen noodweer. Zoals jullie hieronder zelfs kunnen zien op de webcam van het Pustertal.

Must Follow: snowglobeinn

Deze Foto Friday stellen we een Instagrammer aan je voor. Een account op Instagram die de mooiste wintersport foto’s deelt. Vandaag is dat snowglobeinn. Deze dame deelt de mooiste berg-, winter en vooral sneeuw foto’s. Daar wordt je gewoon blij van.

Samen afdalen

Eén van de mooiste dingen aan wintersport is dat je het samen doet. Met je vrienden, je kinderen, je partner of je maatje. De foto hieronder geeft dat wel heel mooi weer.

Sneeuw in Zwitserland

Als klap op de vuurpijk sneeuwde het gisteren (10 augustus) in Zwitserland. Op de bergen boven de 2.500 meter viel een dun laagje sneeuw. Zoals hieronder in Gstaad.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday – #2 ‘Sneeuw in Augustus’
Ook interessant
Review kinderzonnebril Reach van Julbo