De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

In deze versie van Foto Friday foto’s van de recente sneeuwval in de alpen en ‘Down Under’.

Heb je ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

In ‘Oz’ gaat het los

Afgelopen week was het feest voor de freeriders aan de andere kant van de wereld. Er viel meer dan een meter sneeuw in Nieuw Zeeland en ook in Australië kwam het witte goud met bakken uit de hemel. De foto hieronder is van vanmorgen 4 uur. Terwijl wij lagen te slapen, reden er dus mensen dikke poeder.

Skiën op de gletsjer van Hintertux

En terwijl veel mensen nog genieten van een zomervakantie aan het strand of zwembad, proberen die hard wintersporters nog of ze ergens een paar afdalingen kunnen maken. Afgelopen week sneeuwde het in de alpen. Nou ja boven de 2.800 meter en op de gletsjers. Lydia Herrewijnen stuurde ons deze jaloersmakende foto:

Wij verlangen ook al een beetje naar de winter.

Ondanks dat het hier in Oostenrijk prachtig weer is, verlangen wij toch stiekem ook al een beetje naar de winter. Tijdens het uitzoeken van de foto’s van afgelopen winter kwamen we onderstaande foto tegen. Die werd gemaakt in Fageralm, een geweldig, klein skigebied, wat ideaal is voor kinderen die net hebben leren skiën.

Prachtige uitzichten in Zwitserland

Ook in het hooggebergte van Zwitserland viel wat verse sneeuw. Dat zorgde voor prachtige foto’s op Twitter, zoals deze van de @alpenweerman.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Lowa Lady Light GTX wandelschoenen
Ook interessant
Foto Friday – #1