De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Voor de meesten van ons is de zomervakantie nu zo langzamerhand wel voorbij en gaan we ons richten op het winterseizoen 2017-2018. In deze versie van Foto Friday daarom een paar mooie foto’s om bij weg te dromen.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

Snowbird, een plaatje om bij weg te dromen

Snowbird is één van de skigebieden in de Verenigde Staten. Het ligt in Utah. ’s winters valt er een dik pak sneeuw en in de zomer kan je er wandelen en mountainbiken. Net als bijvoorbeeld in Oostenrijk. In snowbird verlangen ze naar de winter. Hun twitter timeline puilt uit van de mooie wintersportfoto’s, zoals deze:

 

Steep-n-Deep

Steep-n-Deep organisteert (hoe kan het ook anders) reizen naar de poeder. Hun instagram account staat daarom vol met prachtige foto’s van freeriders. Zoals deze hieronder.

Palmbomen en sneeuw in Chili

Deze foto heeft alles. Je ziet besneeuwde bergen, palmbomen (!), zon en een cabrio op de weg naar de bergen. Prachtig!

 

Fun met @snow_search

SnowSearch is een Amerikaans online reisbureau dat is gespecialiseerd in wintersport. De twee oprichters rijden in een opgeknapte bus de hele wereld rond op zoek naar sneeuw. En dat levert vermakelijke beelden op. Kijk maar eens op hun instagram account.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
De leukste kleine webshops voor skigear
Ook interessant
Val Thorens vervangt oude stoeltjeslift door moderne gondel