De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Deze week open de Stubaier Gletsjer de pistes voor de eerste keer deze winter. Ze hebben een groot ‘Oktoberfest’ georganiseerd met live optredens en natuurlijk met bier. Om de sfeer te verhogen worden mensen uitgenodigd om in hun lederhosen of dirndl naar de gletsjer toe te komen. Iedereen die in klederdracht komt skiën of boarden ontvangt maar liefst 50% korting op een dagpas. Omdat dit ‘nostalgieskifahren’ er prachtig uitziet. Hebben wij deze vrijdag een paar foto’s verzameld van wintersporters in dirndl of lederhosen.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Jij bent ook uitgenodigd op de Stubaier Gletsjer.

 

Oldscool.

Zo moeten de wintersporters van vroeger er ongeveer uit hebben gezien. Houten ski’s, leren skischoenen, geen skihelm, maar een muts en een sjaal. En natuurlijk lekker rustig op en rond de pistes. Deze foto ziet er geweldig uit.

Koud? Of Goud?

Wintersport in je dirndl of je lederhosen is dat nou koud? Vast wel, niet voor niets wordt de ‘Dirndlskitag’ op de Stubaiergletsjer vroeg in het seizoen georganiseerd. In Lech organiseren ze het juist aan het einde van het seizoen. In april is het vaak ook mooi weer en zijn de temperaturen net wat aangenamer. Deze deelnemers vinden het in ieder geval een mooie belevenis.

Team @kaestleski USA made it to ?? for #dirndlskitag

Een bericht gedeeld door h_mavis (@h_mavis) op

Ouderwetse beelden uit de skilift

Wat is nou leuker dan een selfie met je dirndl in een ouderwetse skilift moeten deze dames gedacht hebben.

Ouderwets racen.

Wist je dat er ook skiwedstrijden worden georganiseerd. Niet alleen zijn de deelnemers gekleed in nostalgische skikleding, ze gebruiken ook nog eens ouderwets materiaal.  Kijk maar naar onderstaande twee foto’s.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Must watch film voor boarders én skiërs: ‘Let it Ride – the Craig Kelly story’
Ook interessant
Ski Amadé bereidt zich voor op winter 2018