Elke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

De herfst is traditioneel de periode dat de meeste mensen hun wintersport boeken. Om je te inspireren tijdens je zoektocht naar een geschikte accommodatie hebben we een aantal mooie foto’s verzameld van chalets en hotels in de winter.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Huur eens een sfeervol chalet.


Maak van je wintersport de ultieme winterbeleving door te verblijven in een rustiek chalet. Dit prachtige chalet is te vinden in Morzine. En de veranda maakt het super sfeervol! Wil je ook komende winter een chalet huren in één van de skigebieden, kijk dan eens op de website van onze partner Chalet.nl.

Je kan dan ook nog overwegen om een chalet te huren met een hottub. Dan kan je na het skiën of boarden nog nagenieten van het prachtige uitzicht. Zoals op de foto hieronder uit Courchevel.

Het ultieme wintergevoel.


Blauwe lucht, een dik pak sneeuw en een traditoneel huis met veel wit en hout. Wat een prachtige foto. (deze vakantiehuizen zijn te boeken via Belvilla).

Kijken naar het Noorderlicht in Finland.


Liefhebbers van de winter die eens wat anders willen, kunnen een glazen iglo huren in Finland. Zou kan je genieten van de winter en de magie van het Noorderlicht ervaren. Deze foto ziet er in ieder geval magisch uit.

Tot volgende vrijdag!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
5 x leuk op wintersport in Eben im Pongau
Ook interessant
Koning Winter onderweg naar Oostenrijk – tot 85cm sneeuw verwacht.