De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Het duurt nog ongeveer een maand en dan openen de meeste skigebieden hun liften. Daarom worden in veel skigebieden op dit moment de laatste voorbereidingen voor winter 2018  getroffen. De sneeuwval van afgelopen weekend heeft er voor gezorgd dat voor de eerst keer dit seizoen de sneeuwkanonnen aan het werk werden gezet. In deze 13e editie van Foto Friday een aantal mooie plaatjes van de laatste voorbereidingen in de skigebieden.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

De sneeuwkanonnen van Reiteralm.

Reiteralm is een klein skigebiedje, vlakbij Schladming. Het maakt deel uit van het reusachtige skigebied Ski Amadé en het skigebied doet al jaren hard zijn best om als één van de eerste laaggelegen skigebied de pistes te openen. Toen het afgelopen week zo koud was, stonden de sneeuwkanonnen dan ook dag en nacht aan.

Ook in Montafon stonden de sneeuwkanonnen aan.

Silvretta Montafon is zich ook aan het voorbereiden op de winter. Daar draaiden de sneeuwkanonnen afgelopen week ook voor het eerst overdag. En dat leverde deze schitterende foto op.

Witte strepen op de groene bergen.

Het werk van de sneeuwkanonnen zorgt voor witte strepen op de verder nog groene bergen. Zoals hieronder in Rittisberg (vlakbij de gletsjer van Dachstein.)

Pistebully aan het werk in Obergurgl.

Obergurgl (vlakbij Sölden) is één van de eerste skigebieden die zijn liften zal openen. Het dorp ligt op 1.907 meter, waardoor er al vroeg in het seizoen sneeuw ligt. De opening staat gepland op 18 november. Daarom reden afgelopen week de pistebully’s voor het eerst door het dorp en over de pistes.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
#Winterbeelden – 06 nov. 2017
Ook interessant
5 Boekentips voor de wintersport