De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Vandaag openden de eerste skigebieden hun liften. En niet alleen waren wij daar natuurlijk bij. We hebben het ook gevolgd op Social Media. Daarom in deze editie van ‘Foto Friday’ foto’s van de skigebieden die vandaag open. Je ziet foto’s uit het Montafon, Schladming en Sölden. Ieder jaar wedijveren de skigebieden in  Oostenrijk, welke als eerste zijn lift kan openen. Het eerste skigebied dat zijn liften opent is namelijk gegarandeerd van een hele hoop gratis publiciteit. Kitzbühel was dit jaar het eerste skigebied dat zijn skigebied opende, maar deed dat wel met sneeuw van vorig jaar.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

 

Schladming

De sneeuwval van afgelopen weekend en de aanhoudende kou afgelopen week hebben er voor gezorgd dat in het skigebied van Schladming de eerste skilift komend kon worden geopend. De Märchenwiesenbahn (de sprookjeslift) was de eerste lift die werd geopend. En wij waren daar natuurlijk bij!

Er stonden erg aantrekkelijke beelden op facebook.

En het tourismusburo van Schladming-Planai was er natuurlijk ook.

Schruns in Montafon

Skigebied Silvretta Montafon maakte gisteren bekend, dat ook zij zaterdag 11 november voor het eerst deze winter open gaan. Wintersporters kunnen met de Zamang Bahn en de Zeebliga Bahn in Schruns omhoog en vanaf daar skiën of boarden naar de Panorama Bahn. De pistes rondom de top van Kreuzjoch worden vast super geprepareerd.

Sölden opent meer afdalingen.

De gletsjer skigebieden van Sölden waren al enige tijd open en door de geweldige hoeveelheid sneeuw die afgelopen week viel (65 centimeter), konden vandaag ook andere afdalingen en liften worden geopend.

Er viel van de week een dik pak sneeuw in Sölden.

Het was prachtig vanmorgen.


Prachtig weer op de pistes van Sölden.

Komende week nog meer sneeuw én sneeuwfoto’s

Het houdt niet op met de vroege winter in Oostenrijk. Als de weersvoorspellingen gelijk hebben, dan wordt het komende zondag echt diep winters in Oostenrijk. Naar verwachting zakt de sneeuwgrens naar 500 meter en lokaal wordt er op de berg wel 70 cm sneeuw verwacht. Dat betekent dat we jullie komende week weer kunnen verwennen met prachtige sneeuwfoto’s.

Tot de volgende foto friday! Geniet van je weekend (en vergeet niet om je wintersport te boeken 😉 )

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
#Winterbeelden – 14 nov. 2017
Ook interessant
Sensatie: Schladming opent komend weekend de eerste skilift