De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Vandaag is het de eerste dag van de meteorologische winter. Die begint op 1 december en loopt tot 28 februari. De winter is wel echt begonnen Afgelopen weken heeft het al een aantal keer tot diep in de dalen gesneeuwd. In de hele alpen, maar met name in Oostenrijk zijn de skigebieden eerder open gegaan dan gepland. Het is ook erg goed nieuws voor de wintersporters die kerstvakantie op wintersport gaan. In tegenstelling tot de afgelopen drie jaar ligt er nu wel een behoorlijk pak sneeuw.

Vandaag verwelkomen wij de winter met een paar prachtige foto’s van de sneeuwval van afgelopen week.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Onderweg naar het skiparadijs.

Toen het gisteren sneeuwde zijn we in de auto gestapt en naar Zauchensee gereden. De weg er naar toe was prachtig.

25 centimeter sneeuw in Kleinwalsertal.

Op de grens van Duitsland en Oostenrijk ligt Kleinwalsertal. Hier viel gisteren zeker 25 centimeter verse sneeuw.

Mooier wordt het niet.

Na twee dagen met flinke sneeuwval klaarde het vannacht op. Bij een wassende maan en de vele sterren werd vannacht deze foto gemaakt.

Serfaus-Fiss-Ladis is klaar voor het skiseizoen.

Het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis gaat pas (?) aanstaande donderdag open. Er ligt al meer dan genoeg sneeuw en de pistes liggen er nu al prachtig bij.

Yesterday’s view of the Schönjöchl ?☀️❄️ #weilwirsgeniessen #gettingreadyforwinter #holiday #skiing #lovetirol #feelaustria

Een bericht gedeeld door Serfaus-Fiss-Ladis (@serfausfissladis) op

Avond sneeuw in Ehrwald.

Onderstaande foto werd gisteravond gemaakt in Ehrwald. Zoals je kunt zien heeft het overdag flink gesneeuwd en ziet het er echt winters uit. De ondertitel luidt niet voor niets: “als een sprookje.”

Koning winter blijft nog wel even.

Het is ongelooflijk, maar het houdt voorlopigg maar niet op met de winter in Oostenrijk. Doordat er de afgelopen jaren weinig tot geen (natuur)sneeuw lag, zijn er dit jaar nog veel accommodaties beschikbaar in de kerstvakantie. Met name in de week van 23 to 30 december zijn er nog behoorlijk wat appartementen, hotels en vakantiehuizen beschikbaar. Wil je ook snel de piste op? Kijk dan even via Booking.com of er nog accommodaties beschikbaar zijn in jouw favoriete skigebied!

Tot de volgende foto friday! Geniet van je weekend. Wij gaan dat zeker ook doen.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Nieuwe skilift voor Flachauwinkl-Kleinarl
Ook interessant
10 symptomen van een wintersportverslaving