De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Omdat het al lange tijd behoorlijk koud is en het flink heeft gesneeuwd zijn alle bomen wit. Er ligt inmiddels een gigantisch pak sneeuw en dat ziet er op de piste, vanuit je hotelkamer of in de skilift prachtig uit. Omdat de kou zeker nog tot de kerstdagen in de alpen blijft (maar dan waarschijnlijk even weg is), vandaag alleen maar actuele foto’s van sneeuw in de skigebieden.

Ons ‘eigen’ skigebied is open.

Monte Popolo, het skigebied van Eben im Pongau, ging afgelopen weekend open. En omdat dit kleine, maar fijne skigebiedje letterlijk voor onze deur ligt, gingen we natuurlijk even kijken.

Baby it’s cold outside.

Het was gisteren koud, maar prachtig in Altenmarkt.

Kleinwalsertal (Vorarlberg) tussen de sneeuwdagen door.

Prachtige foto!

Deze foto zou wel overal gemaakt kunnen zijn.

Bomen met sneeuw. Dat is wat op dit moment het beeld in de alpen is. De foto is overigens uit het Zillertal. Uit Königsleiten om precies te zijn.

Sneeuw genoeg in Flaine

Ook in de Franse skigebieden ligt sneeuw genoeg. Zoals hier in ‘Le Grand Massif‘.

#flaine #grandmassif #hautesavoie

Een bericht gedeeld door Eric Delon (@ericdelon) op

Tot de volgende Foto Friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Sweet Protection Blaster MIPS skihelm kind
Ook interessant
#Winterbeelden: witte kerst in de alpen gegarandeerd!