De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwOok in 2018 verzamelen we elke vrijdag de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Omdat wij daar heel blij van worden en we hopen dat jij dat ook wordt!  Heb jij zelf ook een mooie wintersport foto? En wil je die met ons delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Een prachtig begin van 2018

Het jaar 2018 begon spetterend. Niet alleen met prachtig vuurwerk, zoals je kun zien op de foto van Willem. Maar ook met veel sneeuw (en wind en helaas ook wat regen).

Welke goede voornemens heb jij?

Heb jij ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? Eén van onze voornemens: Nieuwe plekken ontdekken. Ben jij wel eens wezen wintersporten in Bosnië?

https://www.instagram.com/p/BdgIa1SgrQL/?taken-by=ditisbosnie

Quality time met je vriend(en).

Nog een goed voornemen: tijd besteden met je geliefden en vrienden. Zoals Sjoerd hieronder die met een vriend genoot van de verse sneeuw.

Iets nieuws proberen.

Luna laat ons zien hoe mooi langlaufen kan zijn. Ben jij wel eens wezen langlaufen?

Nog meer quality time

Arjanne en haar familie tillen het begrip quality time naar een nieuw niveau tijdens hun wintersport. Met dit blije plaatje als resultaat. Wil je trouwens nog wat inspiratie voor een aantal leuke spellen of boeken? Lees dan onze artikelen:

Komende week wordt er mooi weer verwacht en gaan we wat nieuws proberen! Tot de volgende foto friday.

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Gamechanger: ga eens langlaufen
Ook interessant
Zell am See appartement – Top 5