De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Deze week hebben we onze passie voor langlaufen met jullie gedeeld. Een fantastische wintersport die je naar de mooiste landschappen leidt. Voor de Foto Friday verzamelden we daarom de mooiste langlaufbeelden van deze week. Kijk en huiver.

De andere kant van Tirol

Tirol is een immens populaire wintersport bestemming onder skiers en snowboarders. Pahloma_blu laat ons met deze foto de andere kant van Tirol zien. Een verlaten uitgestrekt wit landschap. En een mooi geprepareerd langlaufpad.

https://www.instagram.com/p/BdnEcRshGb1/?tagged=langlaufen

Filzmoos

Het langlaufpad in Filzmoos is ons meerdere malen aanbevolen. En nu kwam deze ook nog op Instagram voorbij. Om dit langlaufpad te bereiken ga je met de gondel omhoog. De ronde is 16 km. Dat is al snel goed voor zo’n 4 uur langlaufen. Na dit plaatje kunnen we eigenlijk niet langer wachten: volgende week bezoeken we Filzmoos om deze langlaufroute af te leggen.

Zonder kleur

Streeptnl heeft als interieur styliste oog voor schoonheid. Dit is vastgelegd in onderstaand plaatje gemaakt in Slovenië. Het langlaufpad loopt door een dik besneeuwd verlaten landschap met schattige houten huisjes. Dit geeft de rust en de ruimte die je bij het langlaufen ervaart perfect weer.

Ploegen door verse sneeuw

Lizzard langlaufde door de vers gevallen sneeuw van Arosa in Zwitserland. Omdat het spoor dicht gesneeuwd was, was dit hard werken. Maar dat werd dan wel weer beloond met dit adembenemende plaatje.

Samen iets nieuws leren

Tot slot een foto van ons eigen Instagram account. Het plezier om met elkaar een nieuwe wintersport te ontdekken willen we jullie niet onthouden. Zowel Maaike als haar kinderen hadden tot deze winter nog nooit gelanglauft. Gezamenlijk gingen ze het langlaufpad op en twee dagen later maakte ze hun eerste serieuze tocht. Het was sportief, inspannend en leerzaam maar vooral heel gezellig om gezamenlijk iets nieuws te leren.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #23: de magie van de skilift
Ook interessant
Gamechanger: ga eens langlaufen