De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb je ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Deze week alleen maar foto’s uit Gastein. De afgelopen weken (her)ontdekten we deze bijzondere regio in Oostenrijk en hebben we een aantal mooie artikelen geschreven over dit mooie dal. Bijvoorbeeld de trip tip over Bad Hofgastein en onze ervaringen met het rodelen in Bad Gastein.

Hieronder een paar prachtige foto’s uit Gastein.

Hang Loose

De hangbrug bij de Stubnerkogel is letterlijk en figuurlijk één van de hoogtepunten van het skigebied.

hang loose. #badgastein

Een bericht gedeeld door Thomas Kohl (@thomaskohl) op


Retro Ride: met de trein omhoog.

Bad Hofgastein is één van die skigebieden waar je nog met een treintje  naar boven kunt gaan. Nog, want volgende winter wordt deze retro lift vervangen door een spliksplinternieuwe gondel.

Mooie uitzichten, tijdens de afdaling.

Als je de lift naar de Hohe Scharte neemt, kan je vanaf daar de langste afdaling van de Oostelijk Alpen maken. Echt een aanrader, naast dat dit een heerlijke piste is, heb je onderweg ook prachtige uitzichten.

Lunch with a view.

Als je geluk hebt is dit je dit uitzicht tijdens de lunch. In één woord: Traumhaft

Met je familie op pad? Ga naar Dorfgastein.

Lekker skiën met je gezin doe je in Dorfgastein. Het skigebied is aangesloten met dat van Grossarl en er zijn prachtige, brede pistes. Ideaal voor families. Op de foto kun je zien dat de piste eenvoudig is, en ondertussen heb je een prachtig uitzicht.

Après Ski in de thermen.

Na het skiën kom je heerlijk tot rust in het zwembad en de sauna’s van de thermen van Gastein! Zoals je hieronder kunt zien.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Extra bagageruimte met een dakkoffer
Ook interessant
Programma Olympische Spelen 2018 – schema en voorbeschouwing