De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb je ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Deze week was waarschijnlijk de beste week van de winter (tot nu toe). In het weekend viel er nog een flink pak sneeuw en daarna was het zonnig en koud. Kortom perfect weer om op de piste te zijn, goed zicht, ultiem winterse atmosfeer, besneeuwde bomen en perfecte sneeuw op én naast de piste. Of je nou ging skiën, winterwandelen, rodelen of langlaufen, de condities waren ideaal. In deze editie van foto friday, de mooiste foto’s van afgelopen week.

Op de piste.

Soms zegt een foto meer dan 1.000 woorden. Sneeuw, zon, een vers geprepareerde piste en nog heerlijk rustig.

Meer sneeuw voor de carnavalsvakantie.

Volgende week is het carnaval en begint voor de Zuidelijke provincies de voorjaarsvakantie. Net voordat de vakantie begint, valt er in Saalbach-Hinterglemm nog wat nieuwe sneeuw. Kwestie van een goede skibril opzeten, je hardshell ski jas aan en gaan!

Tot volgende vrijdag

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Vaude outdoorjas voor kinderen
Ook interessant
Extra bagageruimte met een dakkoffer