De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb je ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Deze week hebben we een leuk artikel over rodelen met jullie gedeeld. Deze Olympische sport kan is voor iedere wintersporter leuk om te doen. Daarom verzamelden we deze week de leukste rodelfoto’s. Kijk mee en geniet!

Lekker sleeën.

Iedereen kan rodelen. En onderweg geniet je niet alleen van de snelheid van de slee, maar ook van prachtige uitzichten. Wie krijgt er bij het zien van onderstaande foto nou geen zin om te gaan rodelen?

 

Omhoog en omlaag.

In veel skigebieden kan je omhoog met de skilift, of de rodeltaxi. Maar je kunt natuurlijk ook net als Hans, omhoog wandelen en naar beneden rodelen.

Als het je te druk is op de piste..

Dan kan je natuurlijk ook een afdaling gaan rodelen. Net zoals deze Oostenrijkers in Leogang (bij Saalbach-Hinterglemm).

Wat een uitzicht.

Als je overdag gaat rodelen en je stopt onderweg, dan kan je genieten van een prachtig uitzicht. Zoals hieronder in het Duitse Garmisch-Partenkirchen.

Een Olympische sport.

Wist je dat rodelen een Olympische sport was? Je kunt alleen op de slee, of als duo.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Salomon Icon 2C Air skihelm
Ook interessant
Extra bagageruimte met een dakkoffer