De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Heb jij ook een mooie foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Deze foto friday kijken we terug op de Olympische Spelen. We hebben een aantal mooie foto’s en bijzondere gebeurtenissen van deze editie van de winterspelen op een rij gezet. En deze keer geen foto’s van schaatsers (hoewel die natuurlijk erg goed gepresteerd hebben), maar beelden van de sneeuwsporten. Sporten waar op de Nederlandse televisie vaak wat minder aandacht voor is, maar waarvan diehard winterfans smullen.

3..2..1.. Drop In

Eén van de sportwedstrijden met het meeste spektakel is de skiercross en de boardercross. Onderstaande foto is gemaakt tijdens de training en laat de start zien. De skiërs beginnen dus letterlijk met een sprong in het diepe. Wij hebben in Montafon ooit een skiercross wedstrijd gekeken. Dat gaat echt heel hard!

Totale focus.

De concentratie van de Franse slalomspecialist Blondin is prachtig om naar te kijken.

 

Prachtig.

Snowboarder Max Parrot liet prachtige dingen zien. Goede bescherming, zoals een rugbeschermer is dan wel noodzakelijk.

These angle jumps ? @olympics photo:@chriswitwicki #snowboarding #olympics

Een bericht gedeeld door Max Parrot (@maxparrot) op

Head first de berg af.

Je moet het maar durfen. Skeleton is rodelen, maar dan op je buik liggen met je hoofd naar voren. De Nederlandse Kimberley Bos deed mee, zij viel helaas buiten de prijzen.  De atleet op deze foto heeft wel humor, kijk maar eens naar zijn helm.

En dan dit nog..

Deze Amerikaanse skiester kan een vinkje zetten. Ze heeft (als Hongaarse) meegedaan aan de Olympische Spelen. Haar optreden was niet zo spectaculair, maar ze kreeg wel veel aandacht op social media.

Zelf een keer naar PyeongChang?

Het is er prachtig. Kijk maar naar onderstaande foto.

De Olympische Spelen duren nog tot aanstaande zondag. Tot de volgende foto friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #29 – brrr. Wat is het koud he?
Ook interessant
De leukste witte skibroeken voor deze winter