De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!  Deze week alleen maar foto’s uit ons favoriete skigebied: SkiAmadé.

Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Alle locals houden van ‘Zauch’ (Salzburger Sportwelt).

Als je de Oostenrijkers in Pongau vraagt wat hun favoriete skigebied in Ski Amadé is, dan moet je niet verbaast opkijken als ‘Zauch’ het meestgenoemde antwoord is. Bij de ‘Einheimischen’ (locals) is Zauchensee veruit het meest favoriete skigebied.

Lente in Zauchensee ?

Een bericht gedeeld door Op Wintersport (@op.wintersport) op

Prachtig uitzicht in Maria Alm (Hochkönig).

Het Hochkönig massief is één van de indrukwekkende berggezicht in het Salzburgerland.  Moet je kijken wat een uitzicht! En het is bovendien is ook nog een heel leuk skigebied dat de dorpjes Maria Alm, Dienten en Mühlbach met elkaar verbindt.

De prachtige natuur van het Grossarltal

Het prachtige Grossarl is in Nederland nog relatief onbekend. En dat is best zonde, het is namelijk één van de meest ruige plekken in Ski Amadé. Hier vindt je veel natuur, prachtige uitzichten, veel sneeuw en een gezellig dorp. Hieronder staat een foto van de langlauf loipe, zo krijg je een goed beeld van de omgeving.

Samen het Gasteinertal ontdekken.

Bad Hofgastein en Bad Gastein hebben samen een prachtig skigebied. Wellicht zelfs het meest veelzijdige skigebied van heel Ski Amade. De pistes zijn lang, afwisselend en er zijn zoveel plekken waar je off piste kunt gaan. Kijk maar op de foto hieronder.

De prachtige pistes van Schladming.

Nog zo’n relatief onbekend skigebied: Schladming. Toch zonde, want het skigebied is rustig en vooral erg veelzijdig. Het skigebied van Schladming bestaat vier aaneengesloten skibergen Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en de Reiteralm en zoals je kunt zien zijn ze erg goed in het prepareren van de pistes.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Sneeuwschoenwandelingen in Salzburgerland
Ook interessant
Ski Amadé optimaal beleven