De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Heb jij ook een mooie wintersportfoto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Iedereen die wel eens eind maart op wintersport is gegaan weet het. De pistes liggen er prachtig bij en zijn leeg. Je hebt het gevoel dat je het hele skigebied voor je zelf hebt. Om dat heerlijke gevoel met jullie te delen, daarom vandaag alleen maar foto’s van (zo goed als) lege pistes.

De bijna lege pistes in Serfaus.

Afgelopen weken was het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis vanwege aardverschuivingen slecht bereikbaar. Gelukkig werd reed er een speciale pendelbus om toeristen van- en naar de dorpjes te brengen. Hierdoor hoefde geen enkele wintersporter zijn vakantie te annuleren. Ondertussen lagen de pistes er prima bij en was het, zoals je op de foto kunt zien, heerlijk rustig.

De perfecte skidag in Maria Alm

Zijn jullie wel eens in Maria Alm (skigebied Hochkönig) geweest? Wij kunnen het iedereen aanraden. Vooral de Hochkönig Tour, een skitocht van zo’n 32 km lang is echt een aanrader. Hieronder een foto van de perfecte skidag in Maria Alm.

Prima condities in Obertauern.

Daar waar het in de lager gelegen skigebieden afgelopen week een beetje geregend heeft, daar heeft het in het sneeuwzekere skigebied Obertauern gesneeuwd. Daardoor zijn de condities van de piste extreem goed, en zoals je kunt zien is ook hier de piste vrijwel leeg.

Zelfs in Flachau is het rustig op de piste.

Kijk maar naar deze foto uit het altijd gezellige, maar drukke skigebied Flachau (SkiAmade)

In Seefeld is het ook naast de piste rustig.

Het mondaine Seefeld is naast een populaire bestemming voor skiërs ook erg geliefd onder langlaufers. Maar deze weken is het ook op de langlaufloipes heerlijk rustig.

Volgende week begint de paasvakantie, dan is het gedaan met de rust op de piste.

Fijn weekend en tot de volgende foto friday.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Helly Hansen Lifa Merino thermoshirt
Ook interessant
Foto Friday #31 – Hüttengaudi