De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Heb jij ook een mooie wintersportfoto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Aan het einde van het skiseizoen gebeurt er van alles op en vooral naast de pistes. De laatste weken van de winter is het laagseizoen en om toch toeristen te trekken worden er allemaal leuke evenementen georganiseerd.  Daarom staat deze foto friday in het teken van deze evenementen. Ter inspiratie en vermaak.

Palmen op de Almen.

In Sportgastein (bij Bad Hofgastein) was het afgelopen weekend net of je op Ibiza was. Niet alleen was het prachtig weer, er stonden palmen en strandstoelen op de piste. Het feestje werd compleet gemaakt door een paar optredens van heerlijke bandjes. Mocht je een keer in de buurt zijn als dit evenement plaats vindt, ga dan zeker kijken!

Speciaal bier proeven in Hochkönig.

Dit jaar werd in de regio Hochkönig (Maria Alm – Dienten – Mühlbach) voor de tweede keer het “Craftbeerfestival der Alpen” georganiseerd. Bij meer dan 10 verschillende berghutten konden bierliefhebbers speciaalbier proeven en kopen. En omdat het prachtig weer was, leverde het jaloersmakende beelden op.

Nostalgie in Wagrain.

Al 20 jaar wordt er in Wagrain een nostalgische skiwedstrijd georganiseerd. Tijdens dit leuke evenement kan je zien en ervaren hoe de wintersporters 100 jaar geleden de berg af gleden. Om je een beeld hiervan te geven staat hieronder een korte video impressie.

 

Snowvolleyball in Snow Space Salzburg.

Beachvolleyball, maar dan op bijna 2.000 meter hoogte en op een ondergrond van sneeuw. Bestaat dat? Ja het heet Snowvolleyball enm gelukkig hoef je het niet op je blote voeten te doen en mag je een thermobroek en thermoshirt aan. Afgelopen weekend vond midden in het skigebied Snow Space Salzburg het Europees Kampioenschap Snowvolleybal plaats. En dat de sport erg populair is kan je op deze foto wel zien!

Je ziet het, ook in de maand maart er is nog genoeg te doen op en naast de pistes. En dat bij schitterend weer!

Op naar het komend weekend. Ga jij nog op wintersport met pasen? Of ben je je al aan het oriënteren op je wintersport 2019?

Volgende week is er een nieuwe Foto Friday. Tot dan!

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Atomic Redster J2 kinderski
Ook interessant
Oostenrijk: Veel sneeuw met pasen en kouder als met kerst