De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt! Tijdens de zomerperiode verschijnt Foto Friday om de week.

Heb jij ook een mooie winterse foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Kinderen op wintersport is echt heel leuk. Hoe jonger ze bekend raken met het plezier van de bergen en de sneeuw, hoe beter. En voor de ouders zijn het ook nog eens ervaringen die je een leven lang met alles en iedereen deelt. Herken jij bijvoorbeeld deze 6 situaties? Omdat een wintersport met kinderen zo leuk is, hebben we in deze editie van Foto Friday een paar leuke foto’s van skiënde kinderen op een rijtje gezet.

Er is voor kinderen niks leuker dan springen.

Er zijn maar weinig kinderen die er niet van houden om te springen. Hobbeltjes en schansen zijn  ook bij onze jongens erg populair. Wist je trouwens dat hobbels en bospaadjes skiën prima skioefeningen voor je kinderen zijn?

Ook voor snowboarden geldt: jong geleerd is ….

The snowboarding family is één van onze favoriete families om te volgen. Drie generaties die allemaal samen snowboarden. En natuurlijk zijn er ook veel beelden van snowboardende kinderen. Zoals deze hieronder, dit meisje is pas 7 jaar oud, maar snowboard al als een pro.

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Onze kinderen waren 2 en 3 toen ze begonnen met skiën, maar je ziet op onderstaande foto dat ze soms nog wel jonger zijn.

 

 

Tot slot: een leestip.

Tijdens onze zoektocht naar leuke foto’s van wintersportende kinderen stuitten we op onderstaand artikel van het Amerikaanse ski magazine ‘Powder’. Lees maar eens.


Tot de volgende foto friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Meer pistes open in Val d’Isère deze zomer
Ook interessant
Hochkönig wordt nog koninklijker