De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Op het Noordelijk halfrond was het afgelopen week heerlijk zomerweer. Tegelijkertijd viel aan de andere kant van de wereld de eerste sneeuw. Daarom deze week foto’s vanaf het Zuidelijk halfrond. Daar staan ze aan het begin van het wintersportseizoen en zijn ze nog helemaal stoked als het sneeuwt. Heerlijke beelden om bij weg te dromen, of om alvast vooruit de denken aan wintersport 2019.

Heb jij ook een mooie winterse foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Chili: 40 cm verse sneeuw.

Het blijft een beetje raar om sneeuw te zien terwijl het zulk mooi weer is. Maar de echte fans zullen toch wel wat kriebels krijgen bij het zien van deze ondergesneeuwde auto’s. Wat zou jij gaan doen als je ’s morgens je auto zo aantrof?

Sneeuw in Argentinië

De Argentijnen die in Bariloche wonen werden ook wakker met sneeuw. Kan je je voorstellen? Het WK Voetbal kijken terwijl je op de piste kunt staan. Wat zou jij kiezen?

Skigebieden in Nieuw Zeeland openen hun liften.

Een aantal skigebieden in Nieuw Zeeland openden deze week hun skiliften. Zoals hieronder in Coronet Peak.

Camperen in Zweden.

In Zweden is de winter nog niet weg. In Riksgransen (Noord Zweden) is de camping geopend. Leuk voor wintersporters die ook van camperen houden.

Tot de volgende foto friday

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Appartement Sölden – Top 5
Ook interessant
50 euro vroegboekkorting bij Neckermann