De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Dit weekend wordt de eerste serieuze winterprik verwacht in de Alpen. Hoewel je een behoorlijk eind de bergen in moet voor verse sneeuw, wordt er op sommige plaatsen zo’n 50 centimeter ‘Neuschnee’ verwacht. Daarvan zien we vast wel wat beelden terug in de komende ‘Foto Friday’. Voor deze versie van Foto Friday nog een paar mooie foto’s gevonden van vandaag en een paar gave actiefoto’s.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

De eerste sneeuwbeelden van dit weekend

We beginnen deze ‘Foto Friday’ met een live foto uit Frankrijk. Daar viel vannacht de eerste sneeuw van de meteorologische herfst.

 

Winter is coming

Ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan wordt reikhalzen uitgekeken naar komend wintersportseizoen. Deze foto werd door skiresort ‘Jackson Hole’ gedeeld. De winter is dichtbij.

 

Mustfollow: thsnowholics

Deze Foto Friday stellen we een Instagrammer aan je voor. Een account op Instagram die de mooiste wintersport foto’s deelt. Vandaag is dat snowholics. Zij delen prachtige foto’s met sneeuw. Van onderstaande foto wordt je toch gewoon heel blij!

 

Coole actiefoto

Snowmato plaatste deze week deze vette actiefoto. Deze foto is een schoolvoorbeeld van perfecte timing! Het lijkt er overigens wel op dat de rider geen snowboardhelm op heeft, dat is niet iets wat wij zouden aanraden!

 

See you next friday!

Prachtige foto uit Tirol

In Oostenrijk was het gisteren nog prachtig zomerweer. Ondersteunde foto werd gisteren op Twitter geplaatst door een Frans reisburo. Dit is een typisch beeld met een mooie, traditionele kerk met besneeuwde bergen op de achtergrond.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
#winterbeelden – Oostenrijk – 03 sep. 2017
Ook interessant
Action cam of GoPro: waar moet je op letten en wat zijn de beste?