De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: elke vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon, omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Het sneeuwde weer eens op de toppen van de bergen. Dat was best een tijd geleden. De maanden april, mei en juni gaan in Oostenrijk de boeken in als de warmste ooit. De meeste sneeuw is dan ook al gesmolten. Deze week was het echter een stuk kouder en viel er boven de 2.500 meter een beetje sneeuw. Dat zorgde voor een paar mooie plaatjes, waarvan wij al een beetje naar de wintersport 2019 gaan verlangen. Daarom deze week een paar actuele foto’s van witte toppen in juni

Heb jij ook een mooie sneeuwfoto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Sneeuw op de top van Dachstein.

Op de top van de Dachsteiner gletsjer viel van de week een dun laagje sneeuw. Leuk voor alle wandelaars die de gletsjer in de zomer bezoeken.

En in Kaprun..

Ook op de gletsjer van Kaprun (vlakbij Zell am See) viel zo’n 10 cm verse sneeuw. Dat ziet er toch behoorlijk winters uit. Deze gletsjer is ook in de zomermaanden open voor bezoekers. Je kunt er dan wandelen en zelfs skiën.

❄️? #freshsnow #summersnow #mykitzsteinhorn #kitzsteinhorn

Een bericht gedeeld door Kitzsteinhorn – DER GLETSCHER (@kitzsteinhorn_official) op

Kaprun (2)

En ook onderstaande foto komt uit Kaprun. Daar viel deze week de meeste sneeuw.

Het lijkt wel winter in Bad Klein Kirchheim.

Onderstaande video plaatsten we deze week op onze facebook pagina. Het zijn beelden van de Nockalmstrasse, één van de hoogtepunten van Karinthië in de zomer. Het leek echter wel winter. Sneeuw viel er overigens niet, het wit wat je ziet is hagel. Toch doet het behoorlijk winters aan.

Komende dagen wordt het gelukkig weer mooi weer in de Alpen. Maar het was toch leuk om even een glimp van de winter te mogen meemaken.

Tot de volgende foto friday.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Wintersport 2019: skiën in Canada met OAD
Ook interessant
Appartement Sölden – Top 5