De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: op vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende en mooiste foto’s  van sneeuw, winter en skigebieden die we kunnen vinden op Social Media. Gewoon, omdat we daar  ergblij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Midden in de zomervakantie hebben we een aantal foto’s verzameld van zomer in de skigebieden. We doen dit naar aanleiding van ons artikel: ‘welk skigebied is leuk in de zomer?‘. In deze editie van foto friday alleen maar zomerfoto’s. Kijk mee en laat je inspireren om ook een keer in de zomer naar de bergen te gaan!

Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Mountainbiken in Nauders.

Onderstaande actiefoto is gemaakt in Nauders. ’s Winters  is Nauders een prachtig skigebied voor een wintersport met kinderen. ’s Zomers een paradijs voor mountainbikers.

Wandelen in Westendorf.

Veel mensen lijkt wandelen saai. Maar wees eerlijk, met dit soort uitzichten, schone lucht en rust zijn er ’s zomers toch weinig dingen die gezonder zijn dan een lange wandeling? Deze foto komt uit Westendorf. (geheime tip voor de winter: appartementen Westendorf – top 5)

Geniet van het uitzicht.

Of je nu omhoo fietst of wandelt. Zo genieten van de bergen is gewoonweg ultiem.

 

 

Ook nog sneeuw op de gletsjer.

In de zomer is Oostenrijk de ideale bestemming om te gaan wandelen, mountainbiken of lekker te zwemmen. Echte liefhebbers kunnen er ook voor kiezen om een paar bochtjes te draaien op de piste. Je moet er wel vroeg voor opstaan, maar dan kan je op een aantal gletsjers nog heerlijk zomerskiën. Onderstaande foto komt van de Molltaler Gletsjer. Letterlijk één van de hoogtepunten van een bezoek aan Karinthië (en inbegrepen in de Kärnten Card).

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Italië wil Olympische Winterspelen 2026 organiseren
Ook interessant
7 tips als je een wintersport met vrienden gaat boeken