De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwFoto Friday: op vrijdag verzamelen we de meeste inspirerende, leukste en mooiste foto’s  met sneeuw, winter en/of skigebieden die we kunnen vinden op Social Media. Gewoon, omdat we daar  erg blij van worden en we hopen dat jij er ook blij van wordt!

Terwijl het in Oostenrijk prachtig nazomer weer is, bereiden de Horeca-bedrijven, skischolen en skiverhuurders zich al weer op het komende wintersportseizoen. De laatste verbouwwerkzaamheden worden afgerond, winkels worden ingericht en er wordt vooral hard gezocht naar personeel.

Op dit moment zijn er volgens het AMS (de Oostenrijkse variant van het UWV) meer dan 80.000 openstaande vacatures. Waarvan een groot deel in de skigebieden. Voor iedereen die graag een winter in Oostenrijk zou meemaken, hebben we hieronder een aantal leuke vacatures op een rij gezet.

Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Pistenbully chauffeur in Gargellen

De mannen (en enkele vrouwen) die ’s nachts met de pistenbully onderweg zijn zorgen er voor dat de pistes er altijd prachtig bij liggen. Altijd zelf al een keer een pistenbully willen besturen? In het kindvriendelijke skigebied Gargellen zoeken ze nog chauffeurs. En bedenk: wie ’s nachts werkt, kan overdag skiën. 😉

Skileraar in st. Michael im Lungau

Ben je skileraar, of zou je dat graag willen worden? Er is werk genoeg voor Nederlandse skileraren. Bijvoorbeeld bij de skischool in st. Michael im Lungau.


Of kindercoach in Serfaus

Twijfel je of je wel goed genoeg kunt skiën om skileraar te worden? Maar ben je wel graag buiten in de sneeuw en vind je het leuk om met kinderen te werken? In Serfaus zoeken ze kindercoaches voor komende winter.

Kok in Hochkönig

Als je het fijn vindt om in de horeca te werken, dan kun je kiezen waar je wil werken. Voor koks, of koks in opleiding zijn er heel veel openstaande vacatures. Bijvoorbeeld deze bij Reisenauers, een berghut in Hochkönig. Hier moet je overdag wel werken, dus weinig tijd op de piste, maar ’s avonds ben je vrij.

Serveerster in Zell am See

Altijd al de hele dag in een dirndl of lederhose willen rondlopen? Bij veel skihutten en restaurants zijn ze nog op zoek naar serveersters (m/v). Bijvoorbeeld in Zell am See.


 

Afwassen in Werfenweng

Wil je wel in de horeca werken, maar niet koken of serveren? In Werfenweng zoeken ze nog afwassers.

Ultiem: freestyle skileraar in Canada

Ok. Deze vacature is weliswaar niet in Oostenrijk, maar toch zeker het vermelden waard. In dit skigebied in Canada zoeken ze voor komende winter nog ‘Park Instructors’. Dus ben jij een goede freestyle skiër en wil je je kennis graag delen met een nieuwe generatie freestylers? Kijk dan even naar onderstaande tweet.

 

Tot de volgende foto friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Deze liftpaal kost bijna 800.000 euro meer dan begroot
Ook interessant
Italië wil Olympische Winterspelen 2026 toch niet