De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwAfgelopen week sneeuwde het voor het eerst stevig in Amerika. De sneeuwkanonnen konden aangezet worden en overal op social media verschenen de mooiste plaatjes. Daarom deze week een aantal hele mooie foto’s uit de Verenigde Staten.

In de Alpen is het ondertussen prachtig herfstweer. In sommige dalen liep de temperatuur op maandag en dinsdag op tot wel 25 graden. Komende week is er ook nog prachtig nazomer weer voorspeld. Gelukkig koelt het ’s nachts inmiddels flink af. En eind volgende week wordt er wordt zowaar sneeuw voorspeld. Wij duimen er voor.

Elke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

Beaver Creek

Hieronder twee plaatjes uit Beaver Creek. Het is prachtig om te zien dat de herfst en de winter zo in elkaar overgaan.

Dit plaatje is uit Beaver Creek is toch heerlijk om bij weg te dromen?

Breckenridge

Deze foto uit Breckenridge is toch prachtig. Je ziet dat het nog niet volledig winter is, maar de winter komt er echt aan.

Snowbird

Als je onderstaande foto uit Snowbird ziet, dan verwacht je dat de skiliften elk moment open kunnen gaan. Het duurt echter nog wel tot eind november voordat het skigebied open gaat.

Aspen

Onderstaande foto is onze favoriet deze week. De verkleurde loofbomen tussen de naaldbomen en de lucht zijn toch prachtig.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aspen Snowmass (@aspensnowmass) op

Vail

Op deze foto zie je ook dat de pistes in Vail al wit zijn. Wij krijgen daar zin van in de winter en hebben onze ski handschoenen en muts al van de vliering gehaald. Hoe zit dat bij jou?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vail Mountain (@vailmtn) op

Jaloersmakende beelden: sneeuwvoetbal in Nebraska

Ok. Onderstaande tweet is geen foto, maar een video. In Nebraska sneeuwde het zo hard dat er in no time een dik pak sneeuw viel. Dat weerhield deze dames er echter niet van om een potje te gaan voetballen. En hoewel het pas medio oktober is, en de meeste skigebieden echt niet open gaan voordat het december is, gaat het bij ons al wel een beetje kriebelen. Hoe zit dat bij jou? Verlang je ook al weer naar de winter? Of geniet je nog van het lekkere nazomerweer en mag de winter nog wel even wegblijven? Laat het ons weten via het opmerkingenveld onder de video.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Reima thermokleding voor kinderen
Ook interessant
Volgende week sneeuw verwacht in Oostenrijk