De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuw

Deze week heeft ‘Koning Winter’ Oostenrijk dan echt veroverd!

Vanaf zondag heeft het vier dagen aaneengesloten gesneeuwd. Daarna werd het erg koud en is de zon gaan schijnen, blue bird all the way! Kortom, op dit moment is het prachtig in de Alpen.

Om dit gevoel met je te delen hebben we de 9 mooiste wintersportfoto’s van deze bijzondere week geselecteerd. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jouw wintersporthart hier ook sneller van gaat kloppen 😉

Heb jij ook een mooie wintersport foto die je graag met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op. Of tag ons via

Maandag in Fieberbrunn

Deze foto werd afgelopen maandag gemaakt in Fieberbrunn. Zoals je ziet sneeuwde het enorm hard.

Dinsdag in Zauchensee

Op dinsdag zagen we deze prachtige video uit Zauchensee voorbij komen. Ga er even rustig voor zitten en geniet met ons mee.

Dinsdag in Gargellen

In Vorarlberg sneeuwde het eerder én harder dan in de rest van Oostenrijk. Maar ook de zon kwam eerder door. Onderstaande foto uit het sneeuwzekere skigebied Gargellen is toch om bij weg te dromen?

Woensdag in Serfaus – Fiss – Ladis

Op woensdag zagen we deze lekkere video uit Serfaus – Fiss – Ladis voorbij komen. Moet je kijken hoeveel sneeuw daar nu ligt.

 

Donderdag in Saalbach Hinterglemm

Toen op donderdag de zon doorkwam in Saalbach zag het er zo mooi uit. Dit weekend gaan daar bijna alle liften open.

Donderdag in Eben

Ook voor mensen die van winterwandelen in Oostenrijk houden is het op dit moment mooi weer. Zorg wel voor goede kleding, snowboots en warme ski handschoenen. Want het is koud buiten.

Donderdag in het Zillertal

Deze zeer uitnodigende foto uit het Zillertal zagen we op donderdag voorbij komen op twitter. Zou jij daar nu naar beneden willen knallen?

Donderdag in Wagrain

Wij waren gistermiddag ook nog even op de piste. En zagen de zon ondergaan in Wagrain. Het uitzicht was werkelijk fenomenaal. Kijk zelf maar!

rote 8-er Wagrain

Vrijdag in Flachauwinkl

Deze foto is vandaag gemaakt. Zonsopgang in Flachauwinkl. Van foto’s zoals deze wil je toch vandaag nog naar Oostenrijk rijden?

Wordt jij ook zo blij van dit soort winterbeelden?

Deel dit bericht dan met je vrienden, familie of collega’s. En laat een reactie achter via het opmerkingenveld hieronder. Natuurlijk delen we ook veel sneeuwbeelden op onze social media kanalen. Wil jij daarvan op de hoogte blijven? Volg ons dan via:

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Het risico van een ski ongeluk: ga goed voorbereid de piste op!
Ook interessant
Live: 5 prachtige winterbeelden uit Oostenrijk