Foto's van koud maar mooi weer

Brrrrr… wat is het koud hè? Niet alleen in Nederland is het koud, ook in de Alpen was het afgelopen week erg koud. In sommige skigebieden daalde de temperatuur zelfs tot 20 (!) graden onder nul. Dat is  extreem koud, gelukkig zijn er een aantal handige tips tegen de kou, waardoor je gewoon naar buiten kan gaan.

Gelukkig want ondanks de kou, is het heel mooi in Oostenrijk. De meeste dagen scheen de zon volop waardoor we overal op social media jaloersmakende winterbeelden van de pistes te zien kregen. Hieronder hebben we een paar van de mooiste plaatjes voor verzameld.

Dus kijk en huiver 😉

Koning winter bouwt een ijspaleis op de Schafberg

Dit restaurant op de ‘Schafberg’ is door de wind en de sneeuw verandert in een ijspaleis. Indrukwekkend toch? Het kasteel van ‘Koning Winter‘ ging in Oostenrijk viraal. Binnen 24 uur is het meer dan 10.000 keer gedeeld.

IJspegels voor de ramen in Bramberg am Wildkogel

Foto’s van ijspegels zijn wat mij betreft de ultieme visualisering van extreme kou. Onderstaande foto zagen we op het instagram account van villazeppeling in Bramberg am Wildkogel.

IJspegels aan het dak

Sneeuwschoenwandelen met de hond

Gaby ging deze week sneeuwschoenwandelen en deelde onderstaande foto met ons. Dat moet ook voor de honden een hele fijne ervaring zijn.

Strakblauwe lucht in Flachau

Ook in Flachau was de lucht deze week blauw. Moet je kijken hoe fel de zon schijnt. Een goede skibril of een ski zonnebril is zeker geen overbodige luxe. En vergeet ook vooral niet om je gezicht goed met zonnebrand in te smeren.

Boven de wolken schijnt de zon

Onderstaande foto werd gemaakt in Ischgl. Je ziet het: boven de wolken schijnt de zon. Daardoor was het boven op de berg warmer dan in het dal. Fun fact: het verschijnsel waarbij het boven op de berg warmer is dan onder heet inversie.

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of wintersport thema’s van Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Live: zo mooi is het in Saalbach op dit moment
Ook interessant
Review Julbo Odissey skihelm