Foto's uit Saalbach

Sneeuw en zon, dat waren deze week de hoofdingrediënten tijdens ons bezoek aan skigebied Saalbach. Toen we een aantal foto’s op instagram postten viel ons op dat de hashtag ‘#saalbach’ enorm populair is. Er worden ieder uur tientallen epische foto’s geupload. Hieronder hebben we de favoriete foto’s van onze lezers met #saalbach verzameld.

Meters! sneeuw

Foto’s zoals deze hieronder zagen we elke dag wel een aantal keer voorbij komen. Het is dan ook ongelooflijk hoeveel sneeuw er eind januari al ligt in Salzburgerland. Vooral bij de skiliften die naar de toppen van het skigebied gaan zagen we overal van dit soort enorme sneeuwwanden. Indrukwekkend toch?

Piste met uitzicht

De twee dalafdalingen naar Leogang zijn de langste pistes in het skigebied. Ze zijn ruim 7 kilometer lang en ideaal om keihard vanaf te knallen. Maar soms moet je ook gewoon even stilstaan om dit waanzinnige uitzicht niet zomaar aan je voorbij te laten gaan.

Die grote skihut op de voorgrond is trouwens de Asitz brouwerij, één van de hoogstgelegen brouwerijen van de wereld. Binnenkort gaan we het Asitzbier voor de eerste keer proeven.

Hello Sunshine!

Aan zon geen gebrek deze week. Er ging geen dag voorbij waarop de zon niet door het wolkendek heen wist te breken. En op zo’n moment ziet de winterwereld er gelijk een stuk warmer uit. Kijk maar naar de zonovergoten foto uit Hinterglemm hieronder.

Dagverse poeder

’s nachts sneeuw en overdag zon, dat is toch wel een beetje de natte droom van elke wintersporter. Afgelopen week viel de meeste sneeuw in de nachten, maar soms sneeuwde het ook overdag. Op deze foto zie je hoe de sneeuw als een magische deken over het dorp valt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meeting place next year ? #mountains #austria #saalbach #ski

Een bericht gedeeld door Natalya (@natvin1812) op

Powder to the people!

Elke nacht verse sneeuw = elke dag in de poeder skiën of boarden. Die hards staan met veel liefde vroeg op om de eerste sporen te kunnen maken.

Is de dag niet lang genoeg?

Wist je dat je in Hinterglemm 7 dagen per week kunt nachtskiën? De pistes zijn iedere avond tot 21:30 uur open. En je hoeft er geen speciale skipas voor te kopen, je ‘normale’ skipas is ook hier gewoon geldig. Ideaal voor wintersporters voor wie de dag nooit lang genoeg is.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Night view ❄️? #saalbach #saalbachhinterglemm #hinterglemm #nightskiing #winter #cold #djispark #drone

Een bericht gedeeld door *Λένα* (@lenaki_pe) op

 

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden van Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review Leki Xplore ski handschoenen
Ook interessant
5 misverstanden over lawines