Deze week was de mooiste week van deze winter. De zon scheen elke dag op de piste en tot in het dal was het koud. Perfecte omstandigheden om veel tijd op de piste door te brengen. Door de kou (temperaturen ver onder het 0-punt) bleven de pistes heel lang goed. En echt druk was het ook nog niet. We zagen daardoor veel extreem mooie beelden op social media. Kijk en geniet met ons mee van deze selectie, die de mooiste week van deze winter in beeld brengt.

Deze foto uit het skigebied Saalbach weerspiegelt een gevoel wat de meeste wintersporters zullen herkennen.

Deze week was echt weer om je ski zonnebril op te doen en naar buiten te gaan. Of je nou ging skiën, boarden, langlaufen of winterwandelen. Het was heerlijk!

Westendorf stuurde dit uitnodigende beeld de wereld in.

Onderstaande foto komt uit Zuid Duitsland, uit het onbekende skigebied ‘Wendelstein‘ in Beieren. Bij ons gaat het van dit soort foto’s enorm kriebelen en willen we direct de piste op. Heb jij dit ook?

Lonkende poeder in Nauders.

Ook voor freeriders zijn de omstandigheden op dit moment super goed. Kijk maar naar de foto van deze snowboarder in Bad Hofgastein.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sunny fluffy days = happy days #whitesessions #girosnow #xionpg #basecamp1991 #sportgastein #funwithfriends ? @michielschell

Een bericht gedeeld door Bart Eykmans (@whitesessions) op

‘Earn your turns’ in Obertauern. Een flinke klim, maar de beloning die daarna wacht is echt onweerstaanbaar.

Earlybirds in skigebied Kleinarl / Flachauwinkl werden getrakteerd op deze zonsopkomst afgelopen woensdag.


@weexploremountains tagde ons via instagram in deze foto die zij maakten tijdens het winterwandelen. Wat een mooie foto ?.

Volgende week eerst sneeuw, dan zon

Ondertussen begint het aftellen naar de voorjaarsvakantie. Over sneeuwcondities hoeven we ons geen zorgen te maken. Er ligt nu al zo veel sneeuw dat sneeuwrecords deze winter waarschijnlijk gebroken worden.

Komende dagen komt er nog eens een halve meter sneeuw bij. En daarna blijft het koud en zonnig. Perfecte omstandigheden om te wintersporten, en om naar de Alpen af te reizen. Je sneeuwkettingen heb je waarschijnlijk niet nodig, maar zorg er wel voor dat je een goede skibril en warme handschoenen meeneemt. Wil jij ook ontspannen op wintersport? Lees dan onze wintersport checklist nog even na. Daarin staan handige tips om zo relaxt mogelijk op wintersport te gaan!

Weersverwachting 06 feb 2019

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden van Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Sneeuwdump (65 cm) onderweg naar Oostenrijk
Ook interessant
Live: 5 heerlijke winterbeelden uit Oostenrijk