Foto friday: sneeuw foto's met zon

Deze week was het uitzonderlijk mooi weer in Oostenrijk. De hele week was het zonnig en konden we genieten van een strakblauwe lucht. En de pistes lagen er ook nog eens prachtig bij. Ondanks dat de temperaturen overdag ruim boven het vriespunt lagen, bleven de pistes goed en was er nauwelijks sprake van papsneeuw. Hieronder staan onze favoriete foto’s die we deze week op social media voorbij zagen komen. Kijk en geniet met ons mee van deze heerlijke winterbeelden.

Prachtige uitzicht

Door het heldere weer had je deze week een prachtig weids uitzicht over de Alpen. Zoals je kunt zien op deze foto vanaf een bergtop in Serfaus.

 

Genieten van de zon

Deze week konden we echt genieten van de zon. Wij werden helemaal bij van deze enthousiaste foto uit Kaprun waarin we werden getagd door ‘Chalet on the Road’.

Ideale omstandigheden

Wat een heerlijke foto uit Obertauern. Deze week was echt een droomweek voor wintersporters.

Lekker op het terras

Het was deze week ook heerlijk om buiten in de zon te lunchen. Van foto’s zoals deze ga je direct naar je wintersport (terug)verlangen. Toch!? Wij kregen er spontaan trek in Goulash soep van 😉

En ook op het terras in Kleinarl was het deze week volop genieten.

Mooi weer om te gaan toerskiën

En ook voor alternatieve vormen van wintersport was het deze week ideaal weer. Het lawinegevaar was gering, waardoor het ook om te gaan toerskiën de juiste omstandigheden waren. De foto hieronder is van een beklimming van de ‘Grossvenediger’  (3.666) meter. Mooi hè!?

Volgende week nog meer zon

De vooruitzichten voor volgende week zijn goed. Vandaag sneeuwt het nog, maar vanaf morgen wordt het overal zonnig. Perfecte vooruitzichten voor de tweede week van de voorjaarsvakantie. Zorg er wel voor dat je goed beschermt bent tegen de zon. Smeer je goed in met zonnebrand, en draag een goede wintersport zonnebril of skibril (categorie 2 of 3).

bron: bergfex.com

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden van Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Op welke leeftijd kunnen kinderen beginnen met skiles?
Ook interessant
40 cm sneeuw en veel zon onderweg naar Oostenrijk