“Mijn vriend komt zo uit die skilift, hij heeft een kippenpak aan.” hoor ik een vrouw zeggen in de rij bij de skilift. Inderdaad een paar tellen later komt er een volwassen man in een heus kippenkostuum aangeskied. Probeer op zo’n moment maar eens om je lach in te houden 😉 Afgelopen dinsdag was “Faschingsdienstag“, de laatste dag van carnaval. Wintersporters die in je het zuiden van het land wonen, moeten vaak kiezen. Ga je op wintersport in de voorjaarsvakantie? Of ga je carnaval vieren? Deze foto’s van afgelopen week laten zien dat je het ook goed kan combineren.

De koning en de yeti

Onze favoriete carnavalsfoto. Als je die Koning op de rug van de skiër voorbij ziet komen, dan gaat zelfs de grootste carnavalshater wel even glimlachen.

Beestenboel in Radstadt

De meeste verklede wintersporters die wij op de piste zagen waren verkleed als dieren. Koeien, kippen, pinguĂŻns en leeuwen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Ben jij ooit bedient door een superheld?

Het kon deze week in de Hofstadl in Flachau. In Ă©Ă©n van de bekendste apres ski bars van Oostenrijk ging het personeel verkleed als superhelden.

En ken jij deze nieuwe superhelden ook al?

Op de piste van Ischgl ontmoeten we ook twee nieuwe superhelden. Ken jij Bierman en Splash al?

Wintersport in je wortelpak

Is nog eens wat anders dan in je skipak 😉 Deze mevrouw houdt heel erg van oranje.. of van wortels.. of van allebei.. in elk geval moet het er hilarisch uitzien als je iemand in een wortelpak de berg af ziet komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#carnaval2019 #wortelpak #plezier #fun #skivakantie #bergen #mountens #anzĂšre

Een bericht gedeeld door Annelies Cornelis (@cornelisannelies) op

Uit de oude doos

Tijdens carnaval verkleed de piste op is al jarenlang een traditie. Kijk maar naar deze foto van 41 jaar geleden. Al in 1967 gingen wintersporters in een indianenpak de piste op. Leuk om te zien.

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden van Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Skikleding in maart of april? Met deze kleine aanpassingen ben je er klaar voor
Ook interessant
Sneeuwdump onderweg naar Oostenrijk. Valt er echt 150 cm?