De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Deze week hadden we een serieuze winterprik in Oostenrijk. Lokaal viel er wel zo’n 30 cm verse sneeuw. En dat was te merken, overal op social media zagen we de meest fantastische foto’s voorbij komen. De mooiste hebben we hieronder verzameld.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

 

“The last day of summer looks more like the first day of winter”

We hadden het niet beter kunnen verwoorden. De laatste dag van de zomer, was een echte winterdag. In Oostenrijk, en ook in de Verenigde Staten.

Wij hadden plezier in de sneeuw.

Wij hebben genoten van de sneeuw die afgelopen week viel. Helaas konden we nog niet gaan skiën. Maar een mooie wandeling en sneeuwballen gooien kon al wel.

 

Winterwonderland in Wagrain.

Eén van de meest gelikede foto’s van afgelopen week kwam uit Wagrain. Daar viel boven op de berg bijna 30 cm sneeuw. Het zag er uit alsof het midden in de winter was. Iedereen liep in het dorp ook met een muts op.

Kaiserwetter op de Gletsjer

De verse sneeuw heeft de gletsjerskigebieden goed gedaan. Er ligt een mooie laag sneeuw en veel gletsjerskigebieden gaan daarom eerder open. Logisch want kijk hoe prachtig het er uit ziet op de Gletsjer van Hintertux.

Werk aan de winkel voor de sneeuwruimers.

In de Lungau moesten de sneeuwruimers aan de bak om de weg weer sneeuw vrij te maken.

Tot volgende week!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Kaprun: skigebieden van Maiskogel en Kitzsteinhorn gaan eindelijk samen.
Ook interessant
Foto Friday #6 – Koning Winter wenst je een goedemorgen