Foto Friday 71. Sneeuw in april

Het is begin april en ‘Koning Winter’ is voor even weer de baas. In grote delen van de Alpen sneeuwde het de afgelopen dagen. Lokaal is er meer dan anderhalve meter sneeuw gevallen. En dat zorgt niet alleen voor prachtige plaatjes, maar ook dat de meeste skigebieden sneeuw genoeg hebben tot aan het einde van de maand. Perfect als je bijvoorbeeld nog in de meivakantie op wintersport wilt gaan. Hieronder hebben we een aantal mooie winterbeelden voor je verzameld. Kijk en geniet met ons mee!

Meer dan 130 cm sneeuw in Italië

Het eerst begon het te sneeuwen in Italië. Daar lig gisterochtend al bijna anderhalve meter sneeuw. En op dat moment sneeuwde het nog steeds. Kijk maar naar onderstaande foto uit Passo Tonale.

En ook in Val Senales sneeuwde het ontzettend hard. Zelfs in het dorp. Warm aankleden dus als je naar buiten gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#valsenales #schnalstal #italia? #4aprile?

Een bericht gedeeld door Roberto Polizzi (@roberto.polizzi.7) op

Sneeuw tot in het dorp Frankrijk

Ook in de Franse Alpen sneeuwde het tot in het dal. Kijk maar naar onderstaande foto die gemaakt werd pal naast het appartement in Val Thorens. Daar ligt zeker 30-40 cm sneeuw.

En toen ze vanmorgen in Flaine wakker werden en de gordijnen open deden, zagen ze dit uitzicht. Om jaloers van te worden!

Dik pak sneeuw voor Zwitserland

Ook de Zwitserse skigebieden kregen de volle laag. Er viel daar een enorm pak sneeuw, wat zorgde voor prachtige winterbeelden zoals de foto hieronder van het freeride hotel in het Hospental.

Van foto’s zoals deze van de skischool uit Leysin wordt je als wintersporter toch blij?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PowPow @essvillars ❄❄❄⛷??? #myvillarssurollon 4 avril ?

Een bericht gedeeld door Rodari Olivier (@rodarioli) op

Ook in Oostenrijk sneeuwt het

Oostenrijk was als laatste aan de beurt. Terwijl het bij ons in Salzburgerland bijna 15 graden was, begon het in Vorarlberg (helemaal aan de andere kant van Oostenrijk) zachtjes te sneeuwen. Deze mooie foto van een paar toerskiërs werd gemaakt in Gargellen. Een klein, kindvriendelijk skigebied.

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden op de sociale kanalen. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via de sociale kanalen:

Tot de volgende foto friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Review: Helly Hansen Jr Skyhigh kinder ski jas getest
Ook interessant
Klimaatverandering: wintersport tot 2050 gewoon mogelijk