banner

Foto Friday 79

Het is volop zomer in de skigebieden in Europa. Tegelijkertijd is het hartje winter op het zuidelijk halfrond. Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Of kijk je graag naar winterbeelden? Wij hebben hieronder een paar actuele beelden van de winter ‘Down Under’ op een rijtje gezet.

In ‘Oz’ gaat het eindelijk los

Ze hebben er behoorlijk lang op moeten wachten, maar deze week viel er eindelijk een enorm pak sneeuw in Australië. Lokaal viel er meer dan een meter. En dat zorgde natuurlijk voor heerlijke winterbeelden, zoals deze hieronder. Een goede skibril was overigens geen overbodige luxe 😉

Volop genieten

Er werd dan ook volop genoten van de verse sneeuw. Kijk maar naar deze blije wintersporters hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caitlin Lean ? (@cek176) op

Zonsopgang in Thredbo

Het skigebied van Thredbo ligt Mount Kosciuszko. de hoogste berg van Australië. Hiervandaan heb je een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

Sneeuw of strand?

Ga jij liever op vakantie naar het strand of naar de sneeuw? Wij vinden wintersport leuker dan zomervakantie, geldt dat voor jou ook? Perisher, het grootste skigebied van Australië, maakt de keuze nogmakkelijker.. Want zelfs een slechte dag op de piste is beter dan een goede dag op kantoor toch?

Wintersport bij de vulkaan in Nieuw Zeeland

Op het Noordereiland van Nieuw Zeeland kan je wintersporten vlakbij de actieve vulkaan Mount Ruapehu. Wil je weten hoe dat er uit ziet? Kijk dan even naar onderstaande foto.

Ook in Patagonië gaat het los

Behalve in Australië en Nieuw Zeeland is het ook winter in Zuid Amerika. In Patagonië, op de grens van Chili en Argentinië ligt op dit moment al een behoorlijk pak sneeuw. De foto hieronder is van 1 juli. Terwijl er bij ons een hittegolf was, reden er dus mensen dikke poeder. Om jaloers van te worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PowderQuest (@powderquest) op

Over Foto Friday

De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s over de actualiteit of skigebieden op de sociale kanalen. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt! Heb jij ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons op, of tag ons via de sociale kanalen:

Tot de volgende foto friday!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Komende winter nieuwe lift en pistes in skigebied Almenwelt Lofer
Ook interessant
Bijzondere wintersportverhalen: hoe topsport een ondernemer van mij maakte