De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Deze week alleen maar freeride pics. Omdat dat ons het meest doet verlangen naar de winter. We hebben een aantal hele mooie plaatjes verzameld, dus geniet er van.Volgens het woordenboek betekent ‘galore’ overvloed. In dit geval een overvloed aan freeride foto’s, maar we hopen van de winter natuurlijk op Snow Galore!

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

Herken je de euforie?

Onderstaande foto is voor mij heel herkenbaar, het gevoel na het het skiën van een maagdelijke poederhelling, of een mooi couloir is onbeschrijflijk. In deze foto herken ik veel van dat gevoel terug. Jij ook?

 

Best days!

Als je van deze foto geen zin krijgt om te gaan skiën, dan weet ik het ook niet. Dagen dat het hard sneeuwt en waarbij de poeder na elke bocht in je gezicht stuift ,horen bij de beste momenten ever!

Perfekte skihouding op een perfecte dag!

Op deze foto laat de Zwitserse skigids Danny Stoffel zien dat hij echt geweldig kan skiën. Zo’n foto zou iedere freerider van zichzelf willen (laten) maken!

Cold smoke in the Cariboos. Who’s ready? ? Danny Stoffel | CMH Cariboos

Een bericht gedeeld door CMH Heli-Skiing (@cmh_heli) op

 

Because everyone loves some good . Toch?

Aldus @lynseydyer.


Had je deze foto maar gemaakt.

Dan had je er daarna achteraan kunnen skiën of boarden. Plek zat om een mooie lijn te zetten! Gelukkig komt de winter er aan. Wij kijken er naar uit!

See ya next Friday!

 

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Foto Friday #9 – Corduroy
Ook interessant
Kaprun: skigebieden van Maiskogel en Kitzsteinhorn gaan eindelijk samen.