De mooiste wintersport foto's - sneeuw - sneeuw - sneeuwElke vrijdag verzamelen we de mooiste foto’s die we afgelopen week voorbij zagen komen op Social Media. Gewoon omdat we daar blij van worden en we hopen dat jij er ook bij van wordt!

Deze week allemaal foto’s van vers geprepareerde pistes. Een piste die vers geprepareerd is en waar de ribbels van de pistebulley nog inzitten wordt ook wel corduray genoemd. Corduroy is de naam van de Engelse ribstof. Deze sneeuw is ideaal voor het maken van lange bochten op hoge snelheid. En is eigenlijk gereserveerd voor wintersporters die vroeg op staan.

Heb je ook een mooie wintersport foto die je met ons wilt delen? Stuur hem dan naar ons, of tag ons via

Zo strak prepareren ze pistes.

Een piste prepareren in vakwerk. Dat kun je ook wel zien op deze foto uit Val Thorens. Hierop wil zelfs de meest fervente freerider wel zijn eerste bochten van de dag draaien.

#groomedslopes

Een bericht gedeeld door Thibaut Loubere (@thibautloubere) op

 

Hello! fresh corduroy.

Van deze foto ga je toch verlangen naar de winter? Tijd om je ski’s van zolder te halen. Ze nog een keer goed te slijpen en de ski’s waxen, over minder dan twee maanden gaan de pistes weer open!

Live vanaf de Stubaier Gletsjer

Er zijn wintersporters die deze winter al genoten hebben van een vers geprepareerde piste. Een aantal gletsjerskigebieden zoals Kitzsteinhorn (Kaprun), Hintertux, Sölden en de Stubaier Gletsjer hebben de pistes al geopend. Onderstaande foto werd vanmorgen gemaakt op de Stubaier Gletsjer. Beter kan de dag niet beginnen toch?

 

Vakwerk uit Saalbach!

Onderstaande piste ligt in skigebied Saalbach. Gewoon prachtig!

I miss waking up to this… #saalbach #mountains #skilife #groomedslopeheaven

Een bericht gedeeld door Fabian Gerrard (@fabiangerrard) op

En zo glijden we het weekend in. Fijn weekend!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerder verschenen
Top 5 Oostenrijkste wintersport gerechten
Ook interessant
Foto Friday #8 – Freeride galore